Što joj je to trebalo?

Zvijezdu "Gilmoreica" teško je prepoznati nakon niza estetskih zahvata, na novim fotografijama izgleda kao druga žena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lauren Graham osvojila je simpatije javnosti kao Lorelai Gilmore u hit-seriji "Gilmoreice", a ova nekad prelijepa žena zbog brojih estetskih zahvata više ne nalikuje na sebe.

Glumica Lauren Graham (54) najpoznatija je po ulozi Lorelai Gilmore u hit-seriji "Gilmoreice", koja se emitirala od 2000. do 2007. godine.

Pogledaj i ovo Jared Padalecki - 2 Urezao se u pamćenje Sjećate se ovog slatkog dečka iz Gilmoreica? Žene su vrištale za njim, no nije mu uvijek bilo lako, evo kako danas izgleda!

Drama o majci i kćeri osvojila je gledatelje diljem svijeta i zabavljala ih je sedam sezona, a Laurel, koja je u to vrijeme bila u svojim tridesetima, slovila je kao jedna od najljepših žena s malih ekrana.

No od tada se podvrgnula nizu estetskih korekcija, uključujući operaciju nosa i redovite odlaske na botoks i facelifting, a u pokušajima da ostane vječno mlada, dovela se do neprepoznatljivosti.

Zadnjih je godina rijetko imamo priliku vidjeti, pa paparazzima nije promaknuo njezin ovotjedni izlazak u javnosti.

Lauren je snimljena pred jednim restoranom, u kojem je večerala s prijateljicama, a na fotkama se jasno vide rezultati njezinih brojnih zahvata.

S natečenim i bezizražajnim licem, i bez gotovo ijedne bore, danas nije ni sjena prirodne ljepotice kakvu je pamtimo iz serije koja ju je proslavila.

Inače, prije nego je glumila u "Gilmoreicama", Lauren se pojavila u serijama "City", "Townies", "Seinfeld" i "NewsRadio". Za ulogu Lorelai osvojila je Zlatni globus, a nekoliko godina kasnije zaigrala je i u uspješnoj seriji "Roditelji i djeca" kao Sarah Braverman.

Ta joj je uloga donijela sreću i u privatnom životu jer su se ona i kolega sa seta koji joj je glumio brata Peter Krause (55) zaljubili i u vezi su od 2010. Lauren je uspjela i izvan Hollywooda te je napisala knjige "Someday, Someday, Maybe", "Talking as Fast as I Can: from Gilmore Girls to Gilmore Girls (and Everything in Between)" i "In Conclusion, Don't Worry About It".

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron (Foto: AFP) Emmanuel Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) +12 Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Preporuke Procurili detalji odnosa francuskog predsjednika i njegove 25 godina starije žene, nije čudo da svi pričaju samo o tome

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) +2 Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Celebrity Legendarni glumac u javnosti se nije pojavio već godinu dana, iza toga se navodno krije stvarno tužan razlog

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene