Ima 54 godine

Osvojio je ženska srca kao prezgodni lik omiljene serije iz 90-ih, a pogledajte koliko se do danas promijenio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrewa Shuea gledatelji su upoznali kao Billyja Campbella u seriji "Melrose Place", koja je bila jedna od najpopularnijih tijekom 90-ih godina.

Američki glumac Andrew Shue svjetsku je slavu stekao jednom od glavnih muških uloga u popularnoj seriji "Melrose Place", koja je bila hit 90-ih godina, a zahvaljujući kojoj je postao omiljen među ženskom populacijom.

Pogledaj i ovo Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) baš šteta! Ni skupocjeni Porsche nije mogao skrenuti pažnju s bivšeg seks-simbola, nekad su se svi divili njenoj ljepoti, sad samo šokira

Andrew danas ima već 54 godine i jedno od njegovih rijetkih pojavljivanja u javnosti ostavilo je mnoge bez teksta jer godine su na njemu ostavile traga pa možemo reći da se itekako promijenio od dana kada je bio na vrhuncu slave. No svi se slažu u tome da je i sad jednako šarmantan, a blistavi osmijeh i dalje mu je zaštitni znak. Glumac je bio jedan od gostiju australske emisije "The Morning Show", u koju se iz New Yorka javio videovezom i kod mnogih probudio nostalgiju na neka prošla vremena, kojih se i sam prisjetio u razgovoru s voditeljima.

"Svijet se do danas promijenio i puno je teže postati slavan. Konkurencija je puno veća i sretan sam što sam se proslavio baš u trenutku kada se to trebalo dogoditi. Bilo je kao da sam ušao u svijet mašte, stvarno je bilo zabavno", izjavio je Andrew.

Otkrio je i da je njegova supruga Amy Robach bila velika obožavateljica lika Jakea Hansona, kojeg je glumio Grant Show, ali ne i njegova lika Billyja Campbella. Našalio se i kako mu je postao životni cilj osvojiti ju nakon što je saznao kakve simpatije gaji prema Jakeu.

Serija "Melrose Place bila je jedna od najpopularnijih serija 90-ih godina, samo u Americi po epizodi ju je pratilo 15 milijuna gledatelja. Osim Andrewa u njoj su glumila brojna poznata glumačka lica uključujući i Marciu Cross, Heather Locklear, Lisu Rinnu, Alyssu Milano, Courtney Thorne-Smith i Kristin Davis.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 4 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Celebrity Kristina Mandarina pohvalila se novom frizurom, ali s obzirom na fotku čini se da kosu nitko nije primijetio na prvu

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Prva fotografija Maje i sina skupa! Šuput zabilježila predivan majčinski trenutak i sve rastopila prizorom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene