Neka bolja vremena

Mišo, Seve, Toše... Ovako su se domaće zvijezde zabavljale prije 14 godina, nekih više nema među nama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Isplivale su fotografije iz 2007. godine kada su se mnogi poznati Hrvati okupili na proslavi 40 godina karijere pokojnog Đorđa Novkovića u emisiji Zuhra Light Show.

Zlatan Zuhrić- Zuhra je 2007. godine na Novo TV vodio "Zuhra Light Show" u kojem je ugostio brojne poznate osobe s domaće estrade.

Najviše zvijezda okupilo se na proslavi 40 godina karijere pokojnog skladatelja Đorđa Novkovića, a sada su isplivale fotke iz te emisije koja je emitirana samo mjesec dana prije Novkovićeve iznenadne smrti.

Iste je godine u listopadu tragično poginuo i Toše Proeski koji je također gostovao u emisiji uz Severinu, Matu Mišu Kovača sa suprugom Lidijom, Petra Grašu i Danijelu Martinović, Jelenu Rozgu, grupe Coloniiu i Feminem, Nedu Ukraden i mnoge druge.

Đorđe je mnogima od njih svojim pjesmama omogućio uspješnu karijeru, pa su došli slaviti s njim, a zahvaljujući nastupima naših zvijezda atmosfera u showu je bila itekako vesele.

U našoj galeriji pogledajte kako su zabavljali i koliko su se naši poznati promijenili u zadnjih 14 godina, a prisjetiti se i onih koji više nisu s nama.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 +0 Petar Grašo Celebrity Petar Grašo opet ljubi! U vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom koja je svima već jako dobro poznata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene