Životni zaokret

Ovako je Šuput izgledala prije 15 godina kad je harala crvenim tepisima, a sad se sprema za rođenje sina, kojem je odabrala i ime!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput nekad je imala bakrenu nijansu kose, dok je sada plavuša i nosi puno seksepilnije i odvažnije kreacije nego na počecima svoje pjevačke karijere.

Maja Šuput spada među najpoznatije hrvatske zvijezde i ponosno nosi titulu kraljice svadbi, koje su se prorijedile zbog pandemijskih mjera, a i prije 15 godina plijenila je pozornost kada se pojavila na proslavi jednog časopisa. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Tada 26-godišnja pjevačica pojavila se na crvenom tepihu u dugoj, svilenoj haljini sa istaknutim dekolteom, a kosu je imala skupljenu u punđu.

Maja je u tom razdoblju imala bakrenu nijansu kose za razliku od danas kada je plavuša. Usto, sada više voli eksperimentirati s frizurama, iako najčešće ima dugu i valovitu. Naravno, s godinama se promijenio i njezin stil, te Šuput nosi seksepilnije, provokativnije kreacije, a često je za njih zaslužan njezin prijatelj, modni stilist Marko Grubnić. 

Inače, Maja bi uskoro trebala dobiti prvo dijete s mužem Nenadom Tatarinovom, a na Instagramu je otkrila da je konačno odabrala ime. 

"Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći", istaknula je Šuput, koja će roditi sina. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +2 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene