Tko ih se sjeća?

Pogledajte kako danas izgleda nekad omiljeni par s malih ekrana, on se znatno promijenio, a ona je ostala gotovo ista!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Coraima Torres i Osvaldo Rios odigrali su glavne uloge u telenoveli "Kassandra", koja je bila hit u devedesetima, a pogledajte koliko su se promijenili od tada.

Venecuelanska telenovela "Kassandra" u devedesetima je bila jako popularna u Hrvatskoj, a mnogi još dobro pamte i njezine glavne protagoniste.

Serija se snimala od listopada 1992. do svibnja 1993. godine i imala je 150 epizoda, a ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda kao televizijska serija sa španjolskog govornog područja koja se prikazivala u najviše zemalja svijeta, njih čak 128.

Priča je pratila romsku djevojku Kassandru koja se zaljubi u Luisa Davida i koji nestaje bez riječi nakon što provedu čarobnu noć zajedno. Na scenu onda stupa njegov zločesti brat blizanac Ignacio, koji na prijevaru oženi Kassandru kada dozna da je ona naslijedila veliko bogatstvo.

Naslovnu ulogu u seriji je odigrala glumica Coraima Torres, dok je blizance Luisa Davida i Ignacija utjelovio glumac Osvaldo Rios.

Oboje su u to vrijeme s ekrana mamili uzdahe, i muških i ženskih, a otada su prošla gotovo tri desetljeća.

No vrijeme je bilo blagonaklono prema glavnoj glumici iz serije, koja se do danas gotovo nije promijenila, a čak izgleda i još bolje nego tada.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Coraima Torres (@lacoraima)

Coraima, kojoj je sada 48 godine, često se na Instagramu hvali svojim isklesanim tijelom i nevjerojatnim trbušnjacima, a izaziva divljenje i svojim licem bez ijedne bore.

Glumica je od 1996. godine u braku s kolumbijskim glumcem Nicolasom Monterom i zajedno imaju sina Manua Nicoa.

A za razliku od njegove kolegice iz serije, 61-godišnjeg Osvalda je ipak nešto teže prepoznati, no danas se može pohvaliti puno mišićavijim tijelom nego kada je snimao seriju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Osvaldo Rios-Alonso (@osvaldoriosalonso)

Osvaldo iza sebe ima tri propala braka, u kojima je dobio tri sina, a od 2015. je u vezi s 10 godina mlađom kolegicom Ivelin Giro.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Posve je očito da Nives ispod ogrtača ne nosi ništa, a ubojiti dekolte našao se u prvom planu: "Gledam i ne vjerujem!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene