Baš su bili slatki!

Zavoljeli smo ih kao preslatke blizance u "Punoj kući", a gotovo 30 godina kasnije su neprepoznatljivi, a više i ne glume

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blake i Dylan Tuomy-Wilhoit utjelovili su Nicka i Alexa, sinove ujaka Jesseja i tete Becky u seriji "Puna kuća", a u toj ulozi su debitirali s dvije godine.

Blake i Dylan Tuomy-Wilhoit proslavili su se kao dvogodišnjaci u seriji "Puna kuća" kao preslatki blizanci Nicky i Alex

Pogledaj i ovo showbuzz Imaju druge planove Novi nastavci 'Pune kuće' bez slavnih blizanki: 'Slomljeno mi je srce!'

Braća su debitirala u šestoj sezoni, dok su ranije kao bebe pokazivana različita djeca. Utjelovili su sinove ujaka Jesseja i tete Becky, koje su tumačili John Stamos i Lori Laughlin. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Tuomy-Wilhoit (@zerowbe)

Dok su puno slavnije blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen odbile vratiti se kao Michelle Tanner u remakeu serije "Puna kuća" koju je Netflix snimio, Blake i Dylan nisu puno dvojili o svjetlima reflektora. Bilo je to 2016. kada je premijerno prikazana, a braća su imala 25 godina.

Njihovi su likovi prikazani kao kalifornijski dečki koji su napustili fakultet da bi pokrenuli biznis kamiona s brzom hranom, a posebno su se specijalizirali za riblje tacose. Iako su pristali na uloge, danas 30-godišnji Dylan i Blake više nisu glumci. 

Dylan posljednjih godina radi s druge strane kamere kao stručnjak za zvučne efekte i osvojio je tri nagrade Emmy za obavljeni posao na hit-seriji "Igra prijestolja". Bio je dio i serija "Jack Ryan" i "Castle Rock" te anima mange "Bilježnica smrti". 

Blake je velika podrška svom bratu i često mu je pratnja na raznim događanjima i dodjelama nagrada. Za razliku od Dylana, on je iskušao razne karijere i bio je četiri godine vatrogasac u Georgiji. Volio je svoj posao, no bio je predaleko od obitelji i prijatelja pa se ipak vratio kući u Kaliforniju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Tuomy-Wilhoit (@zerowbe)

Kada se vratio kući, pridružio se obiteljskom poslu audioinženjeringa. Nada se da će postići uspjeh u tome baš kao i njegov brat, no u međuvremenu ga veseli objavljivati uživo igranje videoigrica na televizijskoj mreži Twitch. Prema njegovim objavama na Instagramu, u vezi je sa Siennom Hyerim Choi. 

Inače, serija "Puna kuća" emitirala se od 1987. do 1995., a hrvatska publika imala ju je priliku gledati. 

 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kara Del Toro (FOTO: Profimedia) Celebrity Jedna je od rijetkih žena koja se ne libi pokazati sitne nesavršenosti, ali ovo su dokazi da fotografije za Instagram ipak uređuje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene