Koliko se promijenio?

Znamo ga kao otkačenog špijuna koji je osvojio svijet, danas se rijetko pojavljuje u javnosti, ali paparazzi su ga napokon uhvatili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mike Myers proslavio se kao špijun Austin Powers u franšizi istoimenih filmova koji su mnoge nasmijali do suza.

Američki glumac Mike Myers, poznat i kao zvijezda filmova o "Austinu Powersu", ovih je dana odlučio drastično promijeniti svoj imidž i malo tko ga osim bliskih prijatelja i obitelji može prepoznati na prvi pogled zahvaljujući obrijanoj glavi, iako tako neodoljivo podsjeća na zlikovca Mr. Evilea iz filmova koji su ga zapravo vinuli u zvjezdano nebo. 

Pogledaj i ovo showbuzz Zlo je očito jače od njega Glumac osuđen na doživotnu kaznu ubio svog cimera!

57-godišnji glumac snimljen je u New Yorku tijekom druženja s prijateljima na jednoj terasi, a paparazzi su ga snimili i u trenutku kada nježno ljubi svoju 44-godišnju suprugu Kelly Tisdale, s kojom je u braku od 2010. godine. 

Mikea već duže vrijeme nismo imali priliku vidjeti u javnosti, kao ni na velikom ekranu, a posljednja uloga koju je odigrao bila je ona Raya Fostera u filmu "Bohemian Rhapsody" iz 2018. godine. Sljedeći u kojem bismo ga trebali gledati jest "Canterbury Glass", u kojem glume i Margot Robbie, Christian Bale, Anya Taylor-Joy, Robert De Niro i Rami Malek.

Posljednjih nekoliko godina kružile su glasine kako će se ponovno vratiti kao Austin Powers u četvrtom nastavku o špijunu, a redatelj Jay Roach lani je potvrdio da o tome razgovaraju barem jednom mjesečno. No u rujnu je Mikeov kolega Seth Green ipak sve opovrgnuo.

"Ne, nema istine u tome. Prošlo je barem šest ili sedam godina otkako sam zadnji put čuo bilo kakvo spominjanje snimanja četvrtog nastavka", izjavio je glumac.

Franšiza hit-komedije počela je s filmom "Austin Powers: Tajanstveni tajni agent" snimljenim 1997. godine, a nastavila se s nastavcima "Austin Powers: Špijun koji me hvatao" i "Austin Powers u Goldmemberu".

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +12 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene