Zgodan bio i ostao

Prošlo je gotovo 30 godina otkako je zarobio ženska srca kao plavokosi spasilac, a i danas je na plaži pravi mamac za poglede!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte kako danas izgleda David Chokachi koji je glumio Matta Brodyja u seriji "Spasilačka služba".

Glumac David Chokachi osvojio je ženska srca kada je u četvrtoj sezoni serije "Spasilačka služba" zamijenio svojeg imenjaka Davida Charveta u ulozi spasioca Matta Brodyja.

Pogledaj i ovo Nicole Eggert - 1 potpuno se promijenila! Teško ćete pogoditi tko je ova žena! Bila je seks-simbol, a sada je šokirala pojavom nakon više od godinu dana skrivanja!

Tada najzgodniji plavokosi spasilac i u 54. godini mami poglede na plaži gdje, kao strastveni surfer, provodi svaki slobodni trenutak, a ljubav prema "jahanju na valovima" pomogla mu je i da ostane u top formi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli David Chokachi (@therealdavidchokachi)

Chokachi je 1997. završio na popisu 50 najzgodnijih muškaraca na svijetu prema časopisu People, a iz serije je otišao 1999. godine.

U kultnoj seriji ostvario je svoju prvu ulogu u karijeri, a nakon toga je glumio i jednog od glavnih likova u seriji "Witchblade" te je ostvario i mnogo drugih manjih televizijskih i filmskih uloga, a pojavio se i u reality showu "Confessions of a Teen Idol" u kojem su nekadašnji tinejdžerski idoli pokušavali oživjeti svoje karijere.

David se i danas aktivno bavi glumom i zadnju ulogu je ostvario u hororu "Blood Pageant" iz ove godine.

Što se tiče njegova privatnog života, od 2004. godine je u braku sa Susan Brubaker s kojom ima kći Brit Madison te na svojem Instagramu, gdje ga prati preko 17 tisuća ljudi često dijeli njihove zajedničke obiteljske trenutke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene