baš se promijenio

Legendarnog Horatija više nije lako prepoznati, otkako se umirovio povukao se iz javnosti i prestao mariti za izgled

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Caruso proslavio se kao Horatio Caine u seriji "CSI Miami" nakon čijeg se završetka umirovio i povukao iz javnosti, a danas bi ga malo tko prepoznao.

Bogatu karijeru glumca Davida Carusoa obilježila je uloga čuvenog Horatija Cainea u seriji "CSI: Miami", nakon čijeg se završetka snimanja 2012. godine odlučio umiroviti.

Riđa kosa, sunčane naočale i rečenice s dramatičnim pauzama bili su zaštitni znakovi genijalnog detektiva kojeg je tumačio više od 10 godina i koji ga je upisao među televizijske legende, a zbog honorara od 375 tisuća dolara po epizodi Caruso je postao i jedan od najplaćenijih glumaca u nekoj seriji.

No gledatelji bi teško prepoznali danas 65-godišnjeg Davida koji se nakon umirovljenja odlučio potpuno povući iz javnog života. Osim što izbjegava crveni tepih, nije pretjerano aktivan ni na društvenim mrežama i jedino ga imamo priliku vidjeti na fotkama koje snime paparazzi, kojima ne uspijeva pobjeći iako izgleda neprepoznatljivo.

Glumac se i dalje može pohvaliti bujnom riđom kosom, no čini se da zadnjih godina puno rjeđe posjećuje frizera, a zapustio je i figuru, ali i u rijetkim izlascima spremno pozira za fotke i izgleda kao da baš uživa u mirovini.

Zadnjih se godina ne zna ništa ni o njegovom ljubavnom statusu, iako je svojom burnim ljubavnim životom prije punio medijske stupce.

Iza njega su tri propala braka. Prvi put je stao pred oltar 1979. godine kada je oženio Cheri Maugans, s kojom je u braku bio do 1983. godine. Brzo nakon razvoda vjenčao se s Rachel Ticotin, s kojom je nakon godinu dana braka dobio kći Gretu, a razveli su se 1987. Treći brak Caruso je sklopio 1996. godine sa stjuardesom Margaret Buckley, koja nije imala veze sa svijetom showbiznisa i nekoliko je puta naglasio kako mu je drago zbog toga. Međutim, ni taj brak nije bio dugog vijeka jer su se razvali nakon tri godine zbog afere koju je on imao s instruktoricom joge.

Na snimanju "CSI Miamija" upoznao se s Lisom Marquez s kojom je počeo vezu i s vremenom dobio dvoje djece. Čini se kako u ljubavi stvarno nije imao sreće, na kraju je završio s njom na sudu jer ga je tužila za nanošenje duševne boli i zbog prevare. Tvrdila je da ju je psihički zlostavljao, kontrolirao, bio posesivan i ljubomoran. On je nju optužio da ga je varala s osobnim asistentom, kao i s najboljim prijateljem. Priča je završila tako da je David morao Lisi platiti milijunski iznos, ali to se navodno nikada nije dogodilo.

Pred sam kraj snimanja serije i neki od ostalih kolega sa seta tvrdili su da se David ponaša razmaženo i da s njim nije lako raditi.

Inače, osim u seriji koja ga je proslavila, David je glumio je u "Njujorškim plavcima", "Rambu", "Oficiru i džentlmenu", "Poljupcu smrti" i drugim televizijskim i filmskim ostvarenjima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene