Je li se promijenio?

Pamtimo ga kao policajca s urnebesnim "francuskim" naglaskom, a pogledajte kako izgleda 30 godina nakon kultne serije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Arthur Bostrom proslavio se u seriji "Allo Allo" kao nezaboravni Crabtree, a do danas mu je to najupečatljivija uloga u karijeri koje se uvijek rado prisjeća.

Britanska humoristična serija "Allo Allo" danas ima kultni status, a popularna je i gotovo tri desetljeća nakon završetka snimanja.

Iako je snimana na engleskom jeziku, radnja je smještena u Francuskoj pa se glavni likovi pretvaraju da zapravo govore francuski, a jednom od njih to baš i ne polazi od ruke.

Radi se, naravno, o legendarnom Crabtreeju, britanskom špijunu koji se skriva pod vrlo lošom krinkom francuskog policajca koji nikako ne može savladati francuski naglasak, pa su neke njegove izjave iz serije, poput iskrivljenog pozdrava za dobro jutro, do danas postale legendarne.

Crabtreeja je u seriji utjelovio glumac Arthur Bostrom (66), a iako je ostvario i brojne druge uloge, i sam je svjestan da mu je ova obilježila karijeru, pa joj se rado vraća. Tako je prošle godine na YouTubeu objavio video u kojem odjeven kao legendarni policajac na lošem "francuskom", odnosno iskrivljenom engleskom objašnjava ljudima kako se trebaju ponašati za vrijeme pandemije koronavirusa.

Osvanuo je i na Instagramu kolegice iz serije Vicki Michelle, koja je glumila prpošnu konobaricu Yvette Carte-Blanche, također odjeven kao Crabtree.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vicki Michelle (@thevickimichelle)

Zanimljivo je spomenuti i da je Bostrom jedini od ekipe iz serije tečno govorio francuski jezik, a kako izgleda danas i koliko se promijenio od kultne uloge, pogledajte u našoj galeriji.

Inače, serija "Allo Allo" ispočetka je bila na udaru kritika jer je ismijavala Drugi svjetski rat. Snimala se punih deset godina, od 1982. do 1992. i imala je devet sezona, a u njoj smo upoznali niz zanimljivih i jedinstvenih likova.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 9 Petar Grašo - 8 Petar Grašo - 7 Petar Grašo - 6 +8 Petar Grašo - 5 Clubzone Petar Grašo ima slatko iznenađenje za sve: "Dali smo si vremena, nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene