nevjerojatno!

Izgubila je 45 kilograma jer se odrekla svih poroka, pogledajte koliko se promijenila od ovih bucmastih fotografija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessica Simpson na Instagramu je objavila fotke na kojima se pohvalila novom figurom nakon što je izgubila čak 45 kila.

Pjevačica i voditeljica Jessica Simpson na Instagramu je pratiteljima pokazala svoju novu figuru, a na nekoliko fotki koje je objavila vidi se i kako je uredila svoj dom za božićno vrijeme. 41-godišnja Jessica po mnogima je neprepoznatljiva, a mršavija je no ikada. Istaknula je kako svakodnevno vježba te pazi na prehranu, a posljednjih mjeseci izgubila je čak 45 kilograma.

Pogledaj i ovo Jessica Simpson - 1 Prepoznajete li je? Zbog izobličenog lica ni fanovi je više ne prepoznaju, a neki se i boje za njezino zdravlje: "Više ne izgledaš kao ti, malo tužno"

Uske traperice i pulover leopard uzorka istaknuli su njezinu novu figuru, a deseci obožavatelja odmah su joj priskočili u komentarima podijeliti koji kompliment. "Prekrasna si", "Izgledaš poput svoje sestre na ovoj slici", "Zaista si se promijenila", "Izgledaš bolje no ikada", samo su neki od komentara koje je dobila.

Simpson je u svojim memoarima "Open Book" otkrila i kako je posljednje četiri godine prestala konzumirati alkohol i tablete, o kojima je jedno vrijeme bila ovisna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

O borbi s prekomjernom težinom progovorila je krajem 2019. godine nakon što se u trećoj trudnoći udebljala više od 100 kilograma, i priznala kako je kao mlađa bila prisiljena mršavjeti zbog posla.

"Na 17. rođendan sam otputovala na sastanak s nekim izdavačima. Pjevala sam "Amazing Grace" Tommyju Mottoli iz Columbije i on je želio potpisati ugovor sa mnom. Ali mi je rekao da moram smršavjeti 15 kilograma. Odmah sam morala početi strogu dijetu i uzimati tablete koje sam nastavila piti sljedećih 20 godina", priznala je Jessica.

Pjevačica je inače rodila troje djece u osam godina i s mršavljenjem joj je pomogla njezina osobna trenerica Harley Pasternak. Od 2014. u braku s umirovljenim igračem američkog nogometa Ericom Jonsonom. Prije braka s Ericom, Jesica je bila udana za pjevača Nicka Lacheya.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene