Našla se usred skandala

Na ljepoti su joj nekad svi zavidjeli, a danas se u javnosti rijetko pojavljuje jer krije lice koje je uništila operacijama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janice Dickinson snimljena je u rijetkom izlasku u javnost, i to nakon što je čula vijest da je Bill Cosby, kojeg je tužila za zlostavljanje, izašao iz zatvora.

Umirovljena manekenka i supermodel Janice Dickinson ovih se dana ponovno našla u središtu pozornosti nakon što je glumac Bill Cosby, kojeg je optužila za zlostavljanje, pušten iz zatvora.

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 5 Skupa unatoč svemu Legendarni Rocky nahvalio 22 godine mlađu suprugu koja mu je oprostila nevjeru: ''Nemam dovoljno riječi za opisati ovu ženu...''

66-godišnja Janice snimljena je uzrujana i ljutita izraza lica na ulicama Los Angelesa, a njezina je odvjetnica za Daily Mail izjavila kako je osjetila gađenje kada je čula tu vijest.

Njezine fotografije pogledajte ovdje.

Janice se inače rijetko kada pojavljuje u javnosti, a svjetsku je slavu stekla kao najplaćeniji model 70-ih godina i bila je ljepotica za kojom su uzdisali muškarci i žene. No u međuvremenu se Janice, kao i brojne njezine kolegice, odlučila podvrgnuti zahvatima pomlađivanja. Njima je zapravo postigla kontraefekt i od njezine prirodne ljepote malo je toga ostalo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janice Dickinson (@janicedickinson)

Danas je u braku sa 72-godišnjim psihijatrom Robertom Gernerom, koji je prije četiri godine izgubio dozvolu za rad jer je ušao u odnos sa svojom pacijenticom. Prema optužbama protiv njega koje su iznesene prije četiri godine, živio je i bio je u vezi sa svojom pacijenticom između 2004. i 2011. godine.

Gerner je Janicein četvrti suprug, a upoznali su se na spoju naslijepo 2012. godine. Upoznao ih je Gernerov sin, a zaručili su se tri mjeseca nakon toga. Svoje su planove na neko vrijeme morali zaustaviti jer je bivšoj manekenki dijagnosticiran rak dojke 2016. godine, a na kemoterapijama je bila do sredine 2017. godine. Vjenčali su se prije tri godine, a uživali su i na medenom mjesecu nakon brojnih problema koji su ih zadesili. 

Inače, komičar Bill Cosby u zatvoru je proveo više od dvije, a osuđen je na deset godina zatvora. Pušten je na slobodu u srijedu navečer, a američki mediji javljaju kako je otišao kući u bijelom automobilu. Nasmiješio se snimateljima te je pokazao znak mira. Dočekali su ga dva muškarca i žena, no nije još poznato o kome se točno radi i odveli su ga ravno kući u Elkins Park. 

Podsjetimo, sud je Billa proglasio krivim zbog drogiranja i seksualnog nasilja koje je počinio u svom domu 2004. godine, te je od rujna 2018. godine bio iza rešetaka. Kasnije se Vrhovni sud u Pennsylvaniji složio da će preispitati dva aspekta njegova slučaja, uključujući i odluku suca da tužitelji pozovu još pet svjedoka koji bi govorili o davnim susretima s nekada moćnim glumcem.

Njegovi su odvjetnici dugo osporavali ta svjedočenja navodeći da su prestara i nepouzdana, a on je rekao kako se oslanjao na taj dogovor prije nego što je sam pristao svjedočiti i odvjetnici osporavaju njegovu titulu seksualno nasilnog grabežljivca.

Žene koje su Billa Cosbyja optužile za silovanje još nisu javno komentirale odluku suda da ga pusti na slobodu

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +0 Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Evo tko je žena zbog koje je Diana vjerovala da joj Charles planira smjestiti kobnu nesreću, danas je jako bliska s Williamom i Harryjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene