Neprepoznatljivo lice!

Ovaj glumac toliko se promijenio, na njega su mnogi i zaboravili, pa nema šanse da na prvu pogodite o kome je točno riječ!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jerry O'Connell pomalo je zaboravljeni glumac iz komedija, a dosta je posvećen obitelji i u srpnju će proslaviti 14 godina braka s Rebeccom Romijn, s kojom ima kćeri blizanke Dolly Rebeccu i Charlie Tamaru.

Jerry O'Connell poznat je po ulozi u hit-drami "Jerry Maguire" i ulogama u brojnim komedijama, koje nisu ostvarile neki uspjeh, a među njima je i "Klokan Jack". 

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) Nije je dugo bilo Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

47-godišnji glumac u ponedjeljak ujutro privukao je pozornost tijekom trčanja po kalifornijskom gradu Calabasasu. Jerry je pokazao da je u odličnoj formi, no rijetko tko ga je na prvu prepoznao. 

O'Connell je nosio kratke hlače ispod kojih su mu izvirivale bokserice i u jednom je džepu imao bocu s vodom. Nosio je tenisice i kapu, a povremeno je stavljao sunčane naočale. No bilo mu je toliko vruće da nije obukao majicu i pokazivao je svoj istrenirani torzo koji se pogotovo isticao na suncu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebecca Romijn (@rebeccaromijn)

Jerry je bio pomalo neprepoznatljiv s kapom na glavi i malo dužom kosom te se trebalo dulje zagledati u njega da bi se shvatilo da je to poznati glumac. Kako pišu strani mediji, O'Connell se priprema za premijeru druge sezone animirane serije "Zvjezdane staze: Donje palube", koja će biti prikazana kasnije ove godine. 

Inače, glumac je od 2007. u braku s kolegicom Rebeccom Romijn (48), a upoznali su se 10 godina ranije. Supružnici imaju 11-godišnje blizanke Dolly Rebeccu i Charlie Tamaru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerry O'Connell (@mrjerryoc)

Jerry često dijeli fotografije svojih kćeri na Instagramu dok rijetko pokazuje privatne trenutke sa suprugom, no zato ona to nadoknadi na svom profilu. Glumac nasmijava pratitelje šalama s djecom, a to mu je i nedavno uspjelo. 

Naime, objavio je fotografiju kćeri i pasa te je životinjama prekrio glave slikama srca. "Volimo dijeliti slike naših beba, no moramo zaštititi njihove identitete", našalio se O'Connell, koji će u srpnju sa suprugom Rebeccom proslaviti 14. godišnjicu braka. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Celebrity Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) Adam Sandler (Foto: Profimedia) +0 Adam Sandler (Foto: Profimedia) Nekad i sad Jednog od najbogatijih glumaca jedva su prepoznali na ulici! Ovakvog ga znamo iz filmova, a sad je tu gusta brada, dok su bore i umor vidljivi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene