uhvatili ga paparazi

Znamo ga kao mafijaša Sonnyja iz kultnog ''Kuma'', ne miruje ni 49 godina kasnije, a samo rijetki u njemu i danas prepoznaju veliku zvijezdu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

James Caan proslavio se kao Sonny Corleone u serijalu filmova "Kum", a još uvijek je aktivan u svijetu glume.

Glumac James Caan najpoznatiji je po ulozi temperamentnog Sonyja Corleonea u serijalu filmova "Kum", a još danas je omiljena meta paparazza. 81-godišnjeg glumca tako su uhvatili dok je odlazio iz jednog restorana u Kaliforniji prije nekoliko dana, a rijetki su ga mogli prepoznati. Kretao se pomoću hodalice, no njegov profinjen stil izražen je i danas.

Pogledaj i ovo James Caan Odlazak legende Zvijezda kultnog filma "Kum" preminula u 83. godini, vijest je potvrdila njegova obitelj

U veljači prošle godine Caan je bio na operaciji leđa, nakon čega je neko vrijeme trebao biti u kolicima. Još uvijek se oporavlja, a u intervjuima je isticao kako se sjajno drži, obzirom na činjenicu koliko ima godina.

Slavni glumac poznat je i po brojnim drugim filmovima, a za svoje je uloge dobio nominacije za Oscara, Zlatni globus i druge prestižne nagrade. Tijekom blistave karijere vodio je i zanimljiv privatni život te je slovio kao veliki zavodnik, a pred oltar je stao četiri puta.

S prvom suprugom Dee Jay Mathis bio je u braku pet godina, a zajedno su dobili kćer Taru (55). Deset godina nakon što su se rastali, James se vjenčao za Sheilu Marie Ryan, no već godinu kasnije su se rastali. Iste te godine dobili su sina Scotta. S Ingrid Hajek se skratio 1990., dobili su sina Alexandera, a rastali su se 1994. godine. Sreću u ljubavi nije pronašao ni četvrti put s Lindom Stokes. S njom je dobio dva sina, no 2009. godine su se rastali te su razlog tome naveli nepomirljive razlike.

Caan još uvijek ne miruje, no zbog koronavirusa se primirio jedno vrijeme od posla. Posljednji film snimio je prije dvije godine, no kako spada u kritičnu skupinu, otkako je krenula pandemija nije prihvaćao nove projekte.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene