danas je sve drugačije

Nekoć omiljeni par s malih ekrana opet se sreo, a ona je priznala i da su bili zaljubljeni dok su snimali Hitnu službu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

George Clooney i Julianna Margulies bili su omiljeni par s malih ekrana dok su glumili u Hitnoj službi, a nedavno su se sreli nakon dugo vremena.

Zahvaljujući doktoru Dougu Rossu i medicinskoj sestri Carol Hathaway, holivudski miljenik George Clooney i glumica Julianna Margulies bili su nekoć najvrući televizijski par, a prošlo je više od dvadeset godina otkako su se pojavili u Hitnoj službi.

Pogledaj i ovo Holivudska krema Od Europe do Amerike Holivudska krema pred kamerama IN Magazina: 15 godina najekskluzivnijih trenutaka!

Slavni par sreo se nakon toliko godina ovoga tjedna u New Yorku, a svi su bili oduševljeni jer su se srdačno javili jedno drugome. Činilo se kako se njihova kemija ponovno događa pred očima fotografa, a slavni glumci inače su bili dobri prijatelji, koji se očito nisu jako dugo vidjeli.

Julianna Margulies je inače prije nekoliko mjeseci u jednom intervjuu priznala da su ona i Clooney bili zaljubljeni jedno u drugo tijekom snimanja popularne serije.

"Takva kemija pred kamerama ne može se dogoditi ako niste zaista zaljubljeni jedno u drugo", rekla je onda Julianna.

Otkako su prestali glumiti u Hitnoj službi, Clooney i Margulies su se nekoliko puta sreli, a u međuvremenu su oboje pronašli ljubavi svojih života. George je u braku s Amal Clooney od rujna 2014. godine, a Julianna je u braku s Keihom Liberthalom od studenog 2007. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene