Maknuo se iz javnosti

Život ovog nekad slatkog dječaka obilježio je mnogima omiljeni film, prošlo je više od 37 godina, a evo kako izgleda danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Peter Billingsley utjelovio je dječaka Ralphieja u filmu "Božićna priča" iz 1983., a više se ne bavi glumom, nego radi iza kamere kao producent.

Glumac Peter Billingsley proslavio se ulogom slatkog dječaka u kultnom filmu "Božićna priča" kada je imao 12 godina. 

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) Nije je dugo bilo Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

Peter se rodio u New Yorku kao jedno od petero djece financijskog konzultanta Alwina Michaelsena i Gail, koji su se upoznali kada je ona njemu bila tajnica. Gail je odlučila svu djecu voditi na audicije dok su bili maleni. 

Peter je tako svoju karijeru počeo još kao dojenče kada se pojavio u televizijskim reklamama. Roditelji su ga dijelom školovali kod kuće i unajmljivali učitelje, a išao je i u privatne škole. 

Priliku karijere dobio je odigravši ulogu u filmu "Božićna priča" iz 1983. Radnja se vrti oko mladog Ralphieja koji samo želi Red Ryder BB pušku, no njegovi ga roditelji, Djed Božićnjak i učiteljica uvjeravaju da će si ozlijediti oko i pokvariti Božić. 

Kasnih 80-ih Peter je uzeo pauzu od glumačke karijere kako bi završio studij na Sveučilištu Phoenix. Nakon toga se pojavio u nizu serija i filmova, ali nijedan nije ostvario uspjeh kao "Božićna priča".

S obzirom na to odlučio se baviti produkcijom i radio je na komedijama poput "Nevolje u raju", "Ljubav po mjeri" i "Četiri Božića". 

Inače, Peter je zaručen s Buffy Bains, s kojom je u vezi od 2015., a nije prisutan na društvenim mrežama i drži svoj privatni život daleko od javnosti. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene