zasjenila veliki trenutak

Sjećate se djevojčice koja je prije 10 godina ukrala pažnju s kraljevskog poljupca? Evo gdje je i kako izgleda ova mala zvijezda danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grace Van Cutsem ukrala je svu pažnju na dan vjenčanja princa Williama i Kate Middleton prije deset godina.

Prije deset godina sve oči u Velikoj Britaniji, ali i šire, s nestrpljenjem su iščekivale prvi poljubac princa Williama i Kate Middleton kada su se nakon ceremonije vjenčanja pojavili na balkonu Buckinghamske palače, no sve je zapravo ostalo u sjeni jedne druge osobe.

Pogledaj i ovo Kate Middleton, princ William teško razdoblje za njihovu obitelj Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

Naime, s Williamom i Kate na balkon su izašli i njihove malene djeveruše i djeveri, među kojima je bila i tada trogodišnja Grace Van Cutsem, koja je ukrala svu pozornost svojom namrgođenom facom dok je stajala naslonjena na ogradu balkona, a princ i vojvotkinja izmjenjivali poljupce.

Čini se da su buka i skandiranje milijuna Britanaca ispred palače bila previše za malenu djevojčicu, koja je u tom trenutku jednostavno morala prekriti uši i namrštiti se, a njezine su fotografije obišle svijet. 

Grace, koja je inače kći prijatelja kraljevskog para, danas ima 13 godina, sve do 2018. godine majka Rose podučavala ju je u njihovu domu na Šri Lanci, gdje su tada boravili, a sada pohađa privatnu školu u blizini njihove obiteljske kuće u Oxfordshireu.

Njezina majka u jednom je intervju priznala kako joj je dosadilo neprestano povezivanje s kraljevskom obitelji .

"Ja nemam s njima nikakve veze osim što sam se udala za čovjeka koji je odrastao s njima", izjavila je Rose, koja se bavi treniranjem joge i odgajanjem Grace i njezino dvoje mlađe braće.

Njezinu najnoviju fotografiju možete pogledati OVDJE.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) +0 Tom Cruise (Foto: Screenshot) Celebrity Bijesni ispad Toma Cruisea zbog bizarnog razloga: Zasmetala mu je jedna sitnica zbog koje je napravio dramu na snimanju!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene