Velika transformacija

Potpuno je promijenio imidž otkako su žene vrištale za njim na koncertima njegova benda, rijetki ga na prvu prepoznaju u novom izdanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fred Durst sve je iznenadio izgledom na koncertu Limp Bizkita na festivalu Lollapalooza.

Limp Bizkit početkom milenija bio je jedan od najpopularnijih svjetskih bendova i obožavateljice su tada ludjele za njihovim frontmenom Fredom Durstom.

Zaštitni znak bila mu je ćelava glava koju je često prekrivao šiltericom okrenutom naopačke, kozja bradica i opuštena, široka odjeća, no danas ima potpuno drugačiji imidž.

50-godišnji Fred sve je iznenadio na koncertu svojeg benda na festivalu Lollapalooza u Illinoisu, gdje se pojavio u neprepoznatljivom izdanju koje je malo ranije predstavio i na svojem Instagramu.

Objavio je fotke na kojima ima bujnu i uredno počešljanu sijedu kosu i brkove, a promijenio je i stil odijevanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fred Durst (@freddurst)

Njegova transformacija zbunila je obožavatelje, a dio njih vjeruje kako se radi tek o privremenoj promjeni za promociju nove pjesme benda "Dad Vibes", dok se on sam o svemu još nije oglašavao.

Inače, Fred je otac dvoje djece, 31-godišnje Adriane i 19-godišnjeg Dallasa. Iza sebe ima tri propala braka, s Rachel Tergesen koja je majka njegove kćeri, Esther Nazarov i Kseniyom Beryazinom, dok je sina dobio s bivšom djevojkom Jennifer Thayer.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Profimedia) Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) +3 Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Celebrity Ni izvanserijska ljepotica nije uspjela dovesti do oltara nekad neukrotivog neženju, a zanimljivo je kakve riječi imaju jedno za drugo nakon prekida

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene