Nimalo se nije promijenio!

Ljubi 38 godina mlađu ljepoticu i u odličnoj je formi: Tu su godine i dug glumački staž, ali na njemu se baš ništa ne vidi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolph Lundgren proslavio se 1985. u filmu "Rocky IV", za koji je morao proći devetomjesečnu audiciju.

63-godišnji Dolph Lundgren ne odvaja se od 38 godina mlađe osobne trenerice Emme Krokdal, koju je zaprosio u srpnju prošle godine. 

Pogledaj i ovo showbuzz zaručeni golupčići Našao je ljubav s 39 godina mlađom koja je vršnjakinja njegove kćeri, predviđali su im ekspresan kraj, no oni uživaju i kritike ignoriraju

Par je viđen kako izmjenjuje nježnosti u West Hollywoodu ispred automehaničarske radionice. Dolph je čekao sa zaručnicom da njegov Ferrari dođe na red za servis i dotle je obavljao telefonske pozive. 

Nakon toga se posvetio Emmi koji ju je grlio i ljubio, a oboje su bili u sportskom izdanju kao i u većini slučajeva kad ih se može vidjeti diljem Los Angelesa. 

Dolph često dobiva komplimente obožavatelja da se nije puno promijenio tijekom svoje karijere od prvog filma "Pogled na ubojstvo" iz 1985. No javnost ga je primijetila te iste godine kad se uz Sylvestera Stallonea pojavio u akcijskom hitu "Rocky IV", za koji je morao proći audiciju koja je trajala devet mjeseci. 

Lundgren se osim glume bavi i režijom, a završio je školovanje za kemijskog inženjera i tehnologa te je vrsni majstor borilačkih vještina koje su ga proslavile. Pripadnik je starije generacije filmskih akcijskih junaka iz 80-ih i prve polovice 90-ih od kojih su najpoznatiji Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

Inače, Lundgren je u srpnju prošle godine zaprosio Krokdal, koja je vršnjakinja njegove kćeri Ide i mnogi smatraju da između njih postoji nevjerojatna sličnost, što je mnogima čudno. Sretnu vijest objavio je na svom Instagramu. "Nešto jako posebno dogodilo se u Švedskoj", napisao je Dolph, koji je romantičnu prosidbu odradio u Stockholmu.

U posljednje vrijeme pojavila se glasina da se glumac u tajnosti oženio Emmom jer je na njegovoj lijevoj ruci bio prsten. Ipak, ovog puta prstena nije bilo pa je možda bila riječ o nekom nakitu ili je poznati snagator odlučio ugasiti šuškanja.

Lundgren je bio dva puta u braku. S prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992. Druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka. Supružnici su dobili kćeri Idu i Gretu (18).

Zbog dobne razlike par je bio izložen kritikama i predviđali su im da će brzo prekinuti, no čini se da je njihova ljubav sve jača. Par zajedno trenira, a vidljivo je da je Dolph i 64. godini u odličnoj formi kao na početku glumačke karijere. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Prva fotografija Maje i sina skupa! Šuput zabilježila predivan majčinski trenutak i sve rastopila prizorom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene