užasne posljedice

Nekad omiljenu slatkicu uništile su droga i plastične operacije, teško je ovakvu je gledati kad vidite fotke iz prošlosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danniella Westbrook prolazi rekonstrukciju lica i hvali se rezultatima operacija, dok druge šokira njezin izgled.

Danniella Westbrook (47) proslavila se 90-ih u BBC-jevoj seriji "EastEnders" i bila je mnogima omiljena slatkica, a posljednjih godina šokira svojim izgledom nakon plastičnih operacija. 

Nekad uspješna glumica meta je ismijavanja, dok se ona na Instagramu hvali svojim napuhnutim obrazima, napućenim usnicama i nosom koji je, kako se čini, izvisio. 

"Jako sam sretna s izgledom svoje kože. Velika hvala nevjerojatnom timu za to što su učinili i podignuli moje samopouzdanje prije operacije koja me očekuje u nekom trenutku ove godine", napisala je Danniella. 

Dok joj se rezultati zahvata sada sviđaju, Westbrook se nedavno bojala da će joj usnice eksplodirati.

"Ne mogu lagati. 24/48 sati nakon mojih zahvata ruskih usnica, filera i botoksa bila sam tako natečena da sam mislila da ću se raspuknuti i mislim da je jadnom doktorskom timu već bilo zlo od mojih pitanja je li to normalno. Sada sam sretna s rezultatima. Hvala, ljudi, na nevjerojatnom radu koji obavljate", istaknula je glumica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danniella Westbrook (@danniellawestbrook_73)

Danniella je u svibnju završila prvu fazu ponovne "izgradnje" svog lica plastičnim operacijama. Bila je prisiljena na zahvat na čeljusti nakon što su joj kosti počele truliti kao posljedica nekadašnje ovisnosti o kokainu. 

Westbrook je u intervjuu 2018. otkrila da joj propadaju obrazi i da umjesto zubi ima vijke koji joj režu jezik dok govori. Priznala je da se nekih dana probudi i lijeva strana lica joj je potpuno utonula. U ostalim trenucima bila bi u agoniji jer bi bila natečena zbog kosti koje su joj trulile i oslabile. 

"Jednostavno više ne izgledam kao ja. Očito ću ostarjeti puno brže zbog droga, no ovo mi nije trebalo", rekla je. 

Inače, glumica iza sebe ima dva braka i s drugim je mužem dobila sina i kćer. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Celebrity U suzama je uplovila u bračnu luku, pokušala je i pobjeći prije vjenčanja, a 10 godina kasnije i dalje je nesretna

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene