A baš je bila slatka

Zbog brojnih operacija nemoguće ju je više prepoznati, ona je svojim izgledom prezadovoljna, a drugi su zabrinuti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charlotte Crosby više ne nalikuje na sebe zbog brojnih plastičnih operacija kojima se unazad nekoliko godina odlučila podvrgnuti, i to kako bi bila sretnija u životu, što je sama priznala.

Britanska reality zvijezda Charlotte Crosby jedna je od predvodnica trenda plastičnih operacija i estetskih zahvata na licu zbog kojih više ne nalikuje na verziju sebe iz nekih prošlih dana, no tvrdi da je ona s rezultatima i današnjim izgledom presretna.

Pogledaj i ovo showbuzz Ponijela je atmosfera... Zvijezda reality showa pokazala stražnjicu i grudi!

29-godišnja Charlotte tako je u jednoj od reality emisija u kojoj je sudjelovala objasnila svoje razloge odlaska pod nož.

"Ne biste sami sebi trebali napraviti ništa glupo što vam nije potrebno, ali ako postoji neki razlog zbog kojeg vam nedostaje samopouzdanja, krenite i promijenite to. Imate jedan život, nemojte ga proživjeti u bijedi i nesreći", izjavila je.

Otkrila je i kako je rođena s rijetkim zdravstvenim poremećajem poznatim kao urođena simastija, zbog koje su joj grudi počele rasti spojeno, pa je njihova korekcija bila jedna od prvih na koje se odlučila.

"Nisam imala dekolte, a htjela sam nositi rezane topiće pa sam otišla prvo na konzultacije, a onda i na korekciju", rekla je Charlotte i dodala kako prije toga nije razmišljala o implantatima, ali ih je pristala ugraditi na prijedlog kirurga.

2016. godine operirala je i nos jer kaže da je na njemu imala veliku grbu koja joj je smetala, pa je odlučila i njega korigirati prije nekoliko godina.

"Razmišljala sam o tome pet godina i to je nešto najbolje što sam ikada učinila. Jako sam sretna zbog toga, kao i zbog drugih raznih zahvata koji uključuju tretmane botoksom i filere za usne", priznala je.

No drastične promjene i česti odlasci na operacije zabrinuli su njezine obožavatelje. Na društvenim mrežama počeli su joj pisati zabrinute komentare i moliti ju da prestane mijenjati izgled, no ona ih je jednostavno odlučila obrisati i ignorirati.

"Već je odavno trebala prestati s time, pogotovo s botoksom i filerima", "Jadna djevojka, lice joj je jako nateklo. Je li to neka alergija?" pisali su joj na Instagramu.

Kako je njezina transformacija s godinama tekla, pogledajte u našoj galeriji i sami prosudite je li zabrinutost njezinih obožavatelja bila opravdana. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Fox (Foto: Getty Images) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Getty Images) +1 Samantha Fox (Foto: Getty Images) Nekad i sad Tijelom i glasom zaludjela je muškarce diljem svijeta koji su čak tetovirali i njezino ime, no ona je svoju sreću pronašla sa ženom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene