prošlo je puno vremena

Prije 30 godina je utjelovila Kevinovu mamu i zbog toga ju svi znamo, a evo kako ova simpatična glumica izgleda danas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Catherine O'Hara široj je javnosti najpoznatija po ulozi Kevinove mame u filmovima "Sam u kući", a ova glumica vlasnica je brojnih priznanja za svoj rad.

Američko-kanadska glumica Catherine O'Hara (67) široj je javnosti najpoznatija po ulozi Kate McCallister, Kevinove mame u filmovima "Sam u kući", a ova cijenjena dama dobitnica je brojnih priznanja za svoj rad.

Pogledaj i ovo Sam u kući 2, Macaulay Culkin i Donald Trump zar već toliko? Prošlo je 30 godina od izlaska filma "Sam u kući 2", a evo kako danas izgledaju zvijezde omiljenog nastavka kultne franšize!

Catherine je odrasla u Torontu u velikoj obitelji, a komedijom se počela baviti 1974. godine u svom rodnom gradu. Dobila je i glavnu ulogu u jednom popularnom showu, a krajem 70-ih godina dala je glas za nekoliko animiranih filmova. Na filmu je debitirala 1980. godine, a glumila je uz bok poznatim kolegicama kao što je Merly Streep.

Nakon što se pojavila u filmu "Bubimir" dobila je ulogu u božićnom hitu "Sam u kući", a nedavno je i sama istaknula koliko obožava taj serijal. "Obožavam blagdansko vrijeme sa svojom djecom sam svake godine gledala božićne filmove. Moram ih natjerati i da gledaju "Sam u kući" također", našalila se glumica nedavno. Nikada nije skrivala koliko je uživala na snimanju filmova "Sam u kući", a svidio joj se scenarij čim ga je dobila u ruke.

Rekla je kako oduvijek njezina obitelj ima božićnu tradiciju.

Dok je bila mala i živjela sa svojih šestero braće i sestara, Catherinin otac se oblačio u Djeda Mraza te je zabavljao sve njih. "Isto smo napravili suprug i ja sa svojom djecom. On se oblačio u Djeda Mraza i tako se tradicija nastavila", priča glumica. Producenta Boa Welcha glumica je upoznala na setu "Bubimira" te su se vjenčali 1992. godine, a zajedno su dobili dvoje djece, Matthewa (27) i Lukea (24).

O'Hara još danas aktivno glumi, a tijekom svoje zavidne karijere dobila je Zlatni globus, nagradu Genie, Emmy, SAG i kanadsku nagradu Screen. Od prošle godine na polici ima i posebno odličje za životno djelo koje je dobila od kanadske vlade.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene