vrijeme leti!

Kultni dvojac prije više od 20 godina utjelovio je neraskidivi par, ali izgledaju kao da ni dana nisu ostarjeli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss prvi put su utjelovili Nea i Trinity u "Matrixu" prije 22 godine, a svi se slažu kako glumci u novom filmu izgledaju mlado kao i onda.

Slavni dvojac iz popularne serije filmova "Matrix", Neo i Trinity, vraća se na velika platna za nekoliko dana, a posljednjih dana svi bruje o tome kako se po najavi filma čini da glumci Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss ni dana nisu ostarjeli otkako su se u tim ulogama prvi put pojavili prije 22 godine.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves Ovo je bilo neočekivano Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

Posljednji nastavak kultnog filma prikazan je prije čak 18 godina, a glumica Carrie-Anne Moss prije nekoliko dana je u intervjuu priznala da ju je iznenadio način na koji se Trinity promijenila u najnovijem nastavku, koji u svjetska kina dolazi 22. prosinca ove godine.

Otkrila je i kako se iznenadila razvojem događaja u filmu općenito, a ni minute nije dvojila kada joj je ponovno ponuđena ta uloga. "Kada smo Keanu, ja i ostatak ekipe sjeli i prvi put zajedno pročitali scenarij, moram priznati da sam se potpuno iznenadila. Nisam bila sigurna ni kako će sama Trinity uspjeti sve to izvesti", komentirala je glumica.

Otkrila je i kako je ponovni susret ekipe bio zaista emotivan te da su neki pustili i suzu. "Bilo je nemoguće da sve ne bude emotivno. Ambicija te priče i sve kroz što smo prošli odmah nam se vratilo", rekla je Moss u intervjuu za Guardian.

Sam Keanu Reeves je otkrio nekoliko detalja sa snimanja, a rekao je kako je Neo dobio drugu priliku u životu. Istaknuo je kako je dobio i drugu priliku s jedinom osobom koju je ikada volio. Keanu i Carrie-Ann kažu kako je veza Trinity i Nea neraskidiva, a obožavatelji će se u sve moći uskoro i sami uvjeriti.

Inače, Trinity je u filmovima programerka i hakerica koja je pobjegla iz Matrixa. Njezina veza s Neom je iz filma u film sve snažnija, a u svim filmovima ju je utjelovila upravo Carrie-Ann Moss. Obožavatelji diljem svijeta jedva čekaju što im je popularni dvojac pripremio u filmu "Matrix: Uskrsnuće", a mnogi tvrde kako se glumci nimalo nisu promijenili u svih ovih 30 godina.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Filip Rudan (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Filip Rudan (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) +20 Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sjećate li se zgodnog Filipa iz Supertalenta? Sada je podijelio dvije velike vijesti: "Zaprosio sam je na našem mjestu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene