Sjećate se njih?

Nasmijavao nas je kao legendarni Balki u hit-seriji iz 80-ih godina, ali iza svega se zapravo krila tužna priča koju nitko nije znao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bronson Pinchot otkrio detalje sa snimanja sitcoma "Potpuni stranci" koja je osvojila gledatelje diljem svijeta.

Američki glumac Bronson Pinchot godinama je nasmijavao gledatelje pred malim ekranima u obožavanom sitcomu "Potpuni stranci" koji je bio hit tijekom 80-ih godina.

Pogledaj i ovo showbuzz bila u finalu zbog kontroverzi Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

No njegov privatni život uvelike se razlikovao od onoga na malim ekranima i nije mu nimalo bilo do smijeha, bar tako tvrdi u najnovijem intervjuu koji je dao za Page Six i to prvi put nakon što ga dugo vremena nije bilo nigdje u javnosti.

Danas 61-godišnji Bronson otkrio je kako je zapravo glumeći legendarnog i otkačenog Balkija Bartokomousa bio vrlo nesretan, hipersenzibilan i depresivan. U vrijeme kada je njegova slava bila na vrhuncu on je zapravo bio očajan, a u to je vrijeme bio i lošoj ljubavnoj vezi s nekim koga zapravo za njega nije bilo ni briga.

"Došao bih kući, a moja tadašnja djevojka ne bi podigla pogled s televizijskog ekrana. Vratio bih se od ljudi koji su vrištali zbog mene i pratili me, policija me morala čuvati od njih, a djevojka me nije htjela ni pogledati.

Bronson je bio svjestan kako mu je potrebna pomoć, ali strah i sram su ga spriječili i da ju potraži.

"Bilo mi je jasno da trebam terapeuta, ali nisam se usudio otići. Kada sam konačno smogao snage za to, rekao mi je da ne može vjerovati koliko sam dugo izdržao i bio je šokiran što sam uspio sve to preživjeti. Tada sam bio u srednjim tridesetim godinama", ispričao je otvoreno glumac.

Ovaj rođeni Njujorčanin to iskustvo danas opisuje vrlo tužnim i usamljenim.

"Bojao sam se, a možda sam i zbog sve te tuge bio bolji glumac. Ali sada imam puno širi raspon emocija nego ikad prije", izjavio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bronson Pinchot (@bronsonpinchot)

Bronson nikada nije bio u braku, ali priznaje da su se horde žena bacale na njega u vrijeme emitiranja humorističnog hita, ali tvrdi da nikada nije prihvaćao nikakve nemoralne ponude, iako ih je bilo.

U seriji "Potpuni stranci" glumio je od 1986. do 1993. godine, a uz njega je glavnu uloga Larryja glumio Mark Linn-Baker. Bila je to priča o imigrantu s izmišljenog otoka Myposa koji je živio u Chicagu sa svojim rođakom, a zaštitni znak im je bila pjesma "Dance of Joy" i za nju uvježbana koreografija. Bio je tri puta nominiran za nagradu Emmy, uključujući i onu za najboljeg glavnog glumca u komediji.

Krajem 90-ih godina sve više je počeo boraviti u Pennsylvaniji gdje je obnavljao imanja u malenom ruralnom gradiću, posvetiviši se svojoj strasti dizajna i obnove. Čak je glumio i u vlastitom reality showu "Projekt Bronsona Pinchota" u kojem se bavio obnavljanjem domova iz 19. stoljeća pri čemu je koristio neke već korištene i prirodne materijale. Emitirane su dvije sezone nakon čega su mu vlasnici TV kuće otkazali ugovor, a on se posvetio svojoj drugoj velikoj strasti, a to je snimanje audio knjiga. Snimio ih je više od sto i osvojio je mnoštvo nagrada i priznanja za svoj umješan način čitanja.

Danas o Hollywoodu i svijetu zabave ima vlastito razmišljanje koje je podijelio s čitateljima u intervjuu.

"Hollywood je poput predsoblja. Prava zgrada u koju želite ući je pričanje priča i vođenje ljude kroz njihove emocije. Hollyood to nije, Hollywood je samo predvorje kroz koje morate proći da biste tamo stigli", zaključio je glumac.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) +12 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica za kojom mnogi žale: Zbog zgodnog supruga povukla se iz medija i uživa daleko od znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene