Uspješne ljepotice

Poznate domaće sestre koje su nekoć žarile i palile domaćom scenom snimljene su u zajedničkom izlasku, i danas su predivne!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Branka Bebić Krstulović i Milana Vlaović Kovaček uspješne su u svakom pogledu, a slavne sestre ovoga su tjedna snimljene u rijetkom zajedničkom izlasku.

Domaće ljepotice Branka Bebić Krstulović i njezina sestra Milana Vlaović Kovaček ovih su dana snimljene na Cinema Book Club druženju u Zagrebu, a sestre koje se rijetko posljednjih godina zajedno pojavljuju u javnosti spremno su pozirale fotografima.

Pogledaj i ovo Branka i Hrvoje Krstulović sve za ljubav Jedna od naših najljepših misica u prvom intervjuu nakon 20 godina progovorila o suprugu zbog kojeg se odrekla karijere u New Yorku

Bivša Miss Hrvatske i njezina sestra uspješne su u svakom pogledu, a obje su i majke. U intervjuima su govorile ranije kako dobar izgled duguju genima, a još danas zadive sve gdje god da se pojave. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga tjedna. Osmijeh im je svakako bio najvažniji adut, no svi su primijetili i njihove savršene linije.

Zgodna Metkovčanka proglašena je najljepšom Hrvaticom 1994. godine, a iste je godine osvojila i laskavu titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domaći mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač, Lejla Filipović. Tada je Branka Bebić privlačila pažnju medija i zbog kratkog braka s glazbenikom Sandijem Cenovom, koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti".

Njezina četiri godine starija sestra Milana inače je spisateljica, skladateljica i kolumnistica, a često se pojavljivala na brojnim događanjima. Iako se poput Branke pritajila od javnosti, uvijek oduševi svojom pojavom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) +7 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Lepa Brena otkrila detalje ozbiljne bolesti s kojom se već godinama bori: "Ležala sam nepokretna 12 dana"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene