trijezna je od 2005.

Nekadašnja pop-ikona danas ne može vjerovati da je još živa, a iz pakla ovisnosti izvukla se u posljednji čas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Belinda Carlisle u danima najveće slave s bendom "The Go-Go's" prolazila je kroz pakao ovisnosti iz kojeg se izvukla nakon zabrinjavajuće vizije.

Frontmenica benda "The Go-Go's", 62-godišnja Belinda Carlisle, iskreno je progovorila o svojoj dugogodišnjoj borbi s ovisnostima o alkoholu i kokainu.

Pogledaj i ovo Mickey Rourke (Foto: Profimedia) velika šteta! Baš je teško gledati što je učinio od sebe, a nekad je mamio uzdahe svojom ljepotom i seksi scenama

"Još uvijek ne mogu vjerovati da nisam mrtva", priznala je u novom intervjuu za australsku časopis New Idea prisjećajući se divljih dana u bendu s kojim se proslavila u sedamdesetima.

Otkrila je i da se odlučila otrijezniti kada je imala viziju sebe kako leži mrtva na podu hotelske sobe nakon predoziranja kokainom.

"Tada sam shvatila da ne mogu nastaviti tako živjeti", prisjetila se Belinda, koja se danas ponosi time što je od 2005. godine potpuno trijezna.

Osim što više ne pije, ne puši i ne koristi droge, posljednjih je godina posvećena meditaciji i jogi te kaže da joj je to pomoglo da pozitivnije gleda na život.

Na svoje loše odluke u prošlosti Belinda se osvrnula i 2017. godine u intervjuu za Loose Woman.

"Zbog droge sam izgubila puno prijatelja i činjenica da danas uopće sjedim ovdje poprilično je fascinantna", kazala je tada ističući i da je dotakla samo dno te da se iz pakla ovisnosti izvukla u posljednji čas.

Otkrila je i da je ovisnosti skrivala od svojeg supruga Morgana Masona (65) kada su se vjenčali 1986. godine.

"Podsvjesno je znao da nešto sa mnom nije u redu", kazala je Belinda,kojoj je suprug kasnije bio golema podrška u borbi protiv ovisnosti i još uvijek su u sretnom braku te zajedno imaju 29-godišnjeg sina Jamesa Dukea. Dodala je i da se danas osjeća bolje nego ikad, a najavila je i da se dogodine planira vratiti na pozornicu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene