Otkrila detalje

Sa samo 18 godina je bila zvijezda raskalašenih bunga partija, a onda je o svemu progovorila i pokrenula neviđeni skandal!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ambra Gutierrez snimljena je na plaži u Miamiju gdje je svima zapela za oko u narančastom badiću.

Talijanska manekenka i bivša misica Ambra Gutierrez snimljena je na jednoj od plaža Miamija gdje je plijenila poglede u narančastom bikiniju i ponosno pokazala svoju utegnutu liniju.

29-godišnja Ambra bila je glavna zvijezda u moru i van njega, a pažnja znatiželjnih kupača kao ni paparazza koji su se našli na pravom mjestu, u pravo vrijeme, nimalo joj nisu smetale.

Nekoliko fotografija podijelila je i svojih 260 tisuća pratitelja na profilu na Instagramu i zaradila brojne lajkove i komplimente.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕬𝖒𝖇𝖗𝖆 ♉️♓️♏️ (@ambrabgutierrez)

Ova zanosna ljepotica proslavila se kada kada je kao 18-godišnja djevojka sudjelovala na bunga-bunga zabavi povezanoj s bivšim talijanskim premijerem Silvijem Berlusconijem. Naime, kada je saznala da su tamo prisutne i maloljetne djevojke koje su se prostituirale otišla je s tuluma i odlučila o svemu javno progovoriti.

Osim toga, Ambra je optužila i poznatog holivudskog zlostavljača, producenta Harveyja Weinsteina da ju je napao dok su 2015. godine gledali njezin portfolio. Obratila se iste večeri policiji i dan kasnije je napravila snimku na kojoj Weinstein priznaje da je navikao grabiti žene protiv njihove volje, no unatoč tome, državni je odvjetnik tada zaključio da ne postoji dovoljno dokaza za podizanje tužbe.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene