OPASNOST

DIVLJACI NA CESTI Njih ne želite sresti u prometu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza njih su brojni prometni prekršaji, vožnja pod utjecajem opijata i potpuno uništeni skupocjeni automobili.

Kad spominjemo loše vozače u Hollywoodu Lindsay Lohan je svakako predvodnica ove liste. Ona je bila uključena u duži popis prometnih nesreća, a mnoge od njih skrivila vozeći prebrzo pod utjecajem alkohola i/ili droga. U 2011. napravila je prometnu nesreću te pobjegla s mjesta događaja, a 2012. udarila je u kamion te osim što je uništila Porschea, zadobila je i lakše ozljede te završila u bolnici.

Pogledaj i ovo showbuzz Poznata prijateljstva Od kad se oni druže?

Nicole Richie je sudjelovala u 5 velikih prometnih nesreća prije pojavljivanja u showu The Simple Life. Dvije od njih rezultirale su totalnim uništenjem auta, a 2006. godine kćer slavnog pjevača uhićena je zbog vožnje autocestom u krivom smjeru. Priznala je kako je uzimala Vicodin te vozila.

Nakon Nicole, logičan slijed je Paris Hilton. Najbolje prijateljice slične su i u vožnji. Paris je zbog svoje vožnje pod utjecajem opijata provela 23 dana u zatvoru 2007. godine, ali zatvor nije imao velikog utjecaja na nju. Opet je uhvaćena kako vozi dvostruko više od limita te joj je u to vrijeme bila oduzeta vozačka zbog prijašnjih prekršaja. Glumica Sarah Shahi 2011. godine optužila ju je kako je Paris proletila kroz znak stop te ju skoro udarila. Paris je svakako prijetnja na cesti.

Britney Spears poznata je po tome što je bezobziran vozač. Tablodi su je rastrgali kada je 2006. godine snimljena kako vozi svog sina u krilu, a zatim je 2007. godine optužena kako je pobjegla s mjesta nesreće, a također je uništila tuđu imovinu i vozila pod zabranom upravljanja. Kao da to nije dovoljno Britney se 2008. godine zabila u automobila ispred sebe.

Dwayne 'The Rock' Johnson sam je priznao kako je loš vozač. Nedavno je preplavio medije kada je ogrebao auto koji je bio parkiran na ulici. Ali Johnson se ispričao vozaču, koji je bio presretan što je upoznao svog omiljenog glumca i uopće nije mario za napravljenu štetu.

Pravo je čudo što Amanda Bynes uopće još posjeduje vozačku dozvolu. Ona je više puta kažnjena za upotrebu mobitela tokom vožnje, nekoliko puta je vozila pod utjecajem opijata, pravila je scene kada je dobivala kazne, više puta je udarala parkirane aute, a pobjegla je i s mjesta prometne nesreće. Amandu svakako treba izbjegavati na cesti.

George Michael ostao je bez vozačke dozvole više godina nakon što je na sudu priznao kako je bio drogiran tokom vožnje što su utvrdili policajci nakon što su ga zaustavili i testirali. Godinu dana nakon što je dobio dozvolu zabio je svoj Range Rover u trgovinu s kamerama kako bi naučio paparazze pameti. Nakon što je priznao vožnju pod utjecajem opijata opet je izgubio vozačku na 5 godina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene