UPOZNAJTE MLADU GLUMICU

ZVIJEZDA SERIJE TUĐI ŽIVOT Otvorila dušu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alina Boz u popularnoj turskoj seriji 'Tuđi život' utjelovljuje zlicu Hazal. Saznajte koliko se Alina zapravo razlikuje od Hazal.

Na snimanju šarolikog modnog editoriala imali smo priliku pobliže upoznati Alinu Boz koja utjelovljuje Hazal, lik iz omiljene serije na našim malim ekranima 'Tuđi život' o kojem se naveliko bruji. Mlada zvijezda stala je pred objektiv siječanjskog broja časopisa MAG i otvorila dušu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije loše POSLUŠAJTE GA Zvijezda serije 'Tuđi život' priča hrvatski!

Kako ste dospjeli iz Rusije u Tursku?

To nije neka duga priča. Do sedme godine živjela sam u Rusiji, a zatim sam se iz obiteljskih razloga preselila u Istanbul.

Kako ste zakoračili u svijet glume? Tko vas je otkrio?

Dok sam još živjela u Rusiji, pokazivala sam zanimanje za kazalište. Preselivši se u Istanbul, počela sam glumiti u kazalištu. 2009. godine teta me upisala u agenciju.

Kako ste postali dio glumačkog tima serije "Tuđi život"? Jeste li pomišljali da će se o vama toliko govoriti kad ste započeli snimanje?

Otišla sam na audiciju za snimanje serije i posve neočekivano dobila ulogu Hazal. Naravno da nisam mislila da će se toliko govoriti o meni. Mislim da nitko nije očekivao da će serija postići toliki uspjeh. To je bilo teško pretpostaviti s obzirom na to da postoji mnogo sličnih televizijskih projekata koji postižu golemu gledanost.

Jeste li se ikad uplašili da nećete uspjeti?

Ne, nisam se nikad toga bojala. Jedino što me plašilo jest da ulogu neću odraditi onako kako su je zamišljali.

Poistovjećujete li se s likom Hazal?

Mislim da se nitko ne može posve poistovjetiti s njezinim likom. Ja sigurno ne mogu, a mislim da ne biste ni vi mogli. Silno se bojim da ne povrijedim ljude oko sebe. Zato mislim da je nemoguće poistovjetiti se s njom.

Jeste li se susretali s negativnim reakcijama gledatelja zbog te uloge koja izaziva sve osim simpatija?

Naravno da se susrećem s reakcijama gledatelja, ali one nisu toliko negativne. Većina ljudi koji komentiraju svjesni su da je riječ o ulozi. Kad i govore negativne stvari, to se prvenstveno odnosi na Hazal, a ne na mene. Ali na društvenim mrežama nije tako. Ondje sam izložena veoma negativnim komentarima i uvredama.

Imate li želju ili sanjate o suradnji s nekom glumačkom zvijezdom?

Nemam nikog određenog na umu. Ali nadam se da ću u budućnosti imati priliku surađivati s mnogo uspješnih glumaca.

Kako se vidite u budućnosti?

Nisam jedna od osoba koje vole zacrtati jasne planove za budućnost. Također, mislim da sam premlada da bih govorila o nekim planovima za budućnost. Preda mnom je još i studij koji treba upisati i završiti. Dakako, nadam se da ću se baviti stvarima koje su prikladne za mene. Želim biti sretna radeći posao koji volim.

Čime se bavite u slobodno vrijeme kad niste na setu?

Nastojim provoditi što više vremena s ljudima koje volim i s obitelji. Tijekom tjedna idem u školu. Vikend volim provesti što raznolikije ako mi to okolnosti dopuštaju.

Što za vas predstavlja moda?

Nisam osoba koja previše prati modne trendove. Volim odjeću u kojoj se osjećam nesputano i opušteno.

Kako biste definirali svoj stil?

Traperice, majica kratkih rukava i sportske tenisice.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene