Komadi

Seksi i golišave: Obline vladaju Zrćem – i plažom i klubovima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpoznatija plaža u Hrvata i ove je godine ugostila posjetitelje iz cijelog svijeta. Atmosfera se svakog dana zahuktava na plaži, a potom se seli u klubove.

Najpoznatija plaža u Hrvata, ona na otoku Pagu, godinama privlači pozornost domaće i strane javnosti. Tulumari se i dan i noć, a mladi se pred klubovima kupaju tražeći spas u moru. Osim toga, plaža na Zrću ima i sadržaja kao što su 'riblja pedikura', fast foodovi, smoothie bar, bungee jumping.

Pogledaj i ovo showbuzz UPS! Izgubila ravnotežu i... Stražnjica iskočila gore, a glava zavšila ispod vode!

I ekipa Showbuzza posjetila je Zrće, i to povodom Fresh Island Festivala. Ipak, nismo mogli odoljeti, a da ne zabilježimo i seksi atmosferu na plažama. Ništa toj ekipi zabavu ne kvari. Ni cijene (koje strancima nisu, a lokalicima itekako jesu paprene, op.a.), iste takve temperature, gužva. Stigli su s ciljem da se zabave, opuste i tulumare – pa točno to i rade, u svojim opuštenim izdanjima. Očekivali smo veću 'nabrijanost', no sami dani na plaži prilično su normalni kao u ostatku zemlje.

Činjenica je da ste na Zrću u carstvu oblina, golišavosti, mladosti i energije, no takav je i koncept, takvog je nečeg hrvatskom turizmu i nedostajalo dugo godina. Osim toga, vlada generalna pozitivna energija. Potrebno je naglasiti da pričamo u svakom slučaju o atmosferi koja vlada tijekom dana, na plaži, i koja je rezervirana za strance. Naši, domaći ljudi ipak osvježenje traže u nešto čišćim i osamljenijim plažama.

Seksi dame s plaže u kasnijim se popodnevnim satima lagano sele u klubove, u kojima se na after beach partyjima pripremaju za još jednu noć tulumarenja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene