Mladi i talentirani

NASLJEDNICI POZNATIH RODITELJA Nose li teret slave svojih roditelja?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova serija Nove TV snima se punom parom. 'Zlatni dvori' od jeseni će osvajati gledatelje. U seriji su se našli i Lujo Kunčević te Jan Kerekeš.

Serija 'Zlatni dvori' snima se punom parom, a od jeseni će vas zasigurno prikovati za male ekrane. Nova serija Nove TV okupila je brojna poznata glumačka imena, među kojima i Jana Kerekeša te Luju Kunčevića. Ovi mladi dečki poznati su i po svojim prezimenima, naime, Jan je sin slavnog Ljubomira Kerekeša, dok je Lujo sin poznatog redatelja Ivice Kunčevića i glumice Biserke Ipše.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

Glumački pedigre u tom smislu nekad im je možda i bio opterećenje, no danas više nije takav slučaj. Jan kaže da mu je očeva slava u karijeri podjednako pomogla, ali i odmogla. 'Prije donekle i je bio teret, no sada mislim da je to samo plus. Ima jako puno dragih ljudi koji poznaju mog oca, znaju koliko je profesionalna ličnost, koliko je drag čovjek. Meni to može biti samo plus. Ja sam tu da opravdam njegov status i sebe izgradim kao osobu i kao čovjeka, da svi shvate da sam normalan dečko iz Varaždina, da se o meni ne stvaraju krive slike', priča nam Jan.

Zbog majke i njene slave Lujo Kunčević u početku je izbjegavao glumu, kojom je okružen čitav život. Zgodni mladić u svoj posao zaljubio se dok je radio kao biljeter u Gavelli. 'Upravo radi mame izbjegavao sam glumu jer to bilo obiteljski pa sam tražio nešto drugo, dalje. Tada sam počeo raditi kao biljeter u Gavelli, i gledajući predstave shvatio sam da postoji ta ljubav, da želim samo to i ništa drugo. Tada sam upisao Akademiju i eto me, već sam četvrta godina', kaže Lujo. U Zlatnim dvorima odigrat će svoju prvu veću ulogu na ekranu, budući da ga se dosad najčešće moglo vidjeti u kazališnim predstavama.

Nemamo što nadodati, ovi dečki pravi su nasljednici uspjeha svojih redatelja, a priliku da ih vidite na djelu imat ćete i vi, od ove jeseni uz Novu TV i Zlatne dvore.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene