Nera objavljuje da je trudna

NOVI LIK U "ZLATNIM DVORIMA" Hrvoje Klobučar je uzgajivač konja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dalibor je novi lik ''Zlatnih dvora'', a u seriji će ga utjeloviti poznati glumac Hrvoje Klobučar.

Dalibor je novi lik ''Zlatnih dvora'', a u seriji će ga utjeloviti poznati glumac Hrvoje Klobučar. Dalibor je kupac konja koji poslom dolazi kod Nikole te koji vrlo brzo postane opčinjen Katom (Petra Dugandžić). Osim Hrvoja u epizodnim ulogama popularne serije Nove TV ovih dana imamo priliku vidjeti i Alena Šalinovića kao Nerina potkupljivoga ginekologa, te Ivicu Pucara u ulozi Krešimira koji će krenuti u potencijalni posao s Nikolom.

Pogledaj i ovo showbuzz Voljenom ocu Dirljiva poruka domaće glumice: "Svemir je tako htio pa si me odgajao sam"

Hrvoje Klobučar kojeg ćemo vidjeti u ulozi zgodnog, bogatog uzgajivača i preprodavača konja, izjavio je povodom svojeg angažmana u seriji: „Uvijek je lijepo doći u već uigranu ekipu na snimanju kao što je ova u ''Zlatnim dvorima'', kao i među prijatelje i ljude koje poznaješ. Već sam prije radio s mnogim članovima glumačke postave tako da je zaista lijepo ponekad na taj način naći se i družiti s kolegama.“ Hrvoje će kao Dalibor postati pravi šarmer kojemu se iskreno svidi Kata. On pri prvome susretu postane opčinjen njome, pa će joj se udvarati na sve moguće načine, a ona se dakako neće buniti protiv silnih komplimenata kojima će je obasipati. Uskoro će mnogi pretpostaviti da njih dvoje nešto petljaju, što će posebno unesrećiti Zvonka.

Dalibor će u selo dovesti nove kupce za Nikoline konje. Nikola će ih sve povesti u lov, no neće sve ići glatko kako je očekivao. Potencijalnoga kupca Krešimira tumačit će kazališni, televizijski i filmski glumac Ivica Pucar, koji je također podijelio svoje dojmove sa seta: "Ekipa 'Zlatnih dvora' sigurno je ponajbolja s kojom sam radio, toliko opuštena i zabavna, a vrhunski kreativna i profesionalna. Nadam se da će i moj angažman pridonijeti uspjehu te da ću još imati prilike sudjelovati u ovom projektu."

Nakon što je odlučio odustati od oklade i početi raditi u građevinarstvu, Petar je sada novi direktor Vinkove firme i radi na projektu wellnessa, a Ana je naizgled riješila obiteljske financijske probleme prodavši Ugarka. Usto se počela i baviti dresurom Nikolinih konja. Irena planira Anine i Petrove zaruke i čini se da je situacija među njima napokon idilična. Međutim, ne zadugo – Nera će na proslavama zaruka svima objaviti šokantnu vijest da je trudna! Petar je siguran da se radi o još jednoj od njezinih laži, pa je zajedno s Vinkom i Ivanom vodi u Zagreb k liječniku, koji im potvrdi da Nera ne izmišlja.

Petar je u šoku i odmah zove Anu. Kako će Ana prihvatiti ovu vijest i kakva će biti budućnost njihove veze? Petar će se naći u velikoj dilemi – hoće li ostati s Anom ili biti odgovoran i imati obitelj s Nerom? U ulozi Nerina liječnika vidjet ćemo glumca ansambla zagrebačkog HNK-a Alena Šalinovića, kojega su gledatelji Nove TV već, između ostaloga, imali prilike vidjeti u serijama ''Larin izbor'', ''Najbolje godine'', ''Balkan Inc.'' i ''Cimmer fraj''. Nikola nije pretjerano sretan što mu je Petar novi poslovni partner, no kada sazna da se Galovići neće tako lako izvući iz kredita, raspoloženje mu se popravi. Naime, otkrio je da dio sela leži na termalnim izvorima, od kojih se glavni nalazi baš ispod imanja Galović. Zato Nikola čeka njihovu propast kako bi kupio imanje po povoljnoj cijeni. Hoće li u tome i uspjeti?

Nove nastavke serije ''Zlatni dvori'' gledatelji imaju priliku pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene