imaju svoje metode

Najpoželjniji neženje otkrili tajnu zavođenja: "Igram na ludost"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elvis, Marko i Adnan krenuli su u potragu za svojim srodnim dušama zajedno s majkama u showu "Ženim sina?".

U nadi da će pronaći ljubav svog života Elvis, Marko i Adnan prijavili su se zajedno s majkama u show "Ženim sina?". Dečki su, uvjeravaju nas, spremni dati svoj maksimum, a kako izgleda njihovo zavođenje i čime osvajaju djevojke otkrili su nam video porukama za koje se nadaju da će doprijeti do sve više slobodnih djevojaka. "Igram na ludost", kratko kaže 30-godišnji Adnan Avdić iz Rijeke.

Pogledaj i ovo Adnan Avdić A ona voli metal Potraga za onom pravom ide dalje: Adnan bi Maju rado izveo na narodnjake, a začudio ga je njezin tip muškarca

S druge strane sedam godina mlađi Elvis Vaupotić preferira kako sam kaže "old school" tehnike zavođenja."Šarm, pažnja, lijepa riječ, poklon, šetnjica", otkriva Elvis kojem će pri izboru žene iz snova podršku pružiti majka Elanoris.

Najrječitiji kad je u pitanju zavođenje je Marko Sandalić. Svestrani Rabljanin koji radi kao konzultant je za naftnu industriju u Bruxellesu djevojke šarmira istinom, ali i pjesmom. "Djevojke osvajam iskrenošću. Ja sam jako iskren čovjek i djevojke cijene kad su ljudi iskreni. Mislim da je svaka moja istinita priča bolja nego bilo koja laž. Osim toga osvajam ih i pisanim riječima. Često pišem pjesme, a ženska ljepota velika mi je inspiracija", govori nam Marko.

Hoće li se ove njihove metode pokazati učinkovite u showu i pomoći im da pronađu svoju srodnu dušu doznat ćemo u novom showu Nove TV "Ženim sina?". Ako mislite da ste baš vi ona koja bi mogla osvojiti  srce naših kandidata, prijavite se na broj 060801802 ili na mail adresu zenimsina@novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene