Koja će biti bolja?

OVO JEDVA ČEKATE Eh 'Brad Pitt' 'Da si moj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nevjerojatno transformacije! Koja će biti bolja?

Ove nedjelje u popularnom showu Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato'' gledatelji imaju priliku vidjeti i prvi dvoboj u sezoni. Naime, dvije natjecateljice dobile su isti zadatak – transformirati se u Severinu. Žanamari Perčić i Ana Maras Harmander imaju zadatak žiri uvjeriti da su baš one najbolje ''skinule'' Severinu, i to različitim pjesmama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mladen Grdović - 1 svi su o njima brujali Prevare, optužbe i medijska prepucavanja: Zvjezdani razvodi u regiji koji su podignuli veliku medijsku prašinu!

Žanamari nakon transformacije u Bebeka ulazi u štikle, te će stasom i glasom pokušati najbolje imitirati svoju kolegicu, a otpjevat će Severininu pjesmu ''Brad Pitt''. ''Ona ima ogromnu karizmu. Veseli me, jer i Ana ima isti zadatak. Nisam sama u tome pa si dijelimo savjete. '' – izjavila je Žanamari ususret nastupu. Ana je, kaže, kao Splićanka odrasla uz Severinu i njene pjesme, no hoće li joj to pomoći u nadmetanju sa Žanamari, tek ćemo vidjeti nakon njene izvedbe pjesme ''Da si moj.''

Podsjetimo, u prošlim sezonama u Severinu su se transformirali Andrea Andrassy u prvoj sezoni, a Luka Bulić ju je imitirao u drugoj sezoni.

Pobjednica prve epizode treće sezone showa Hana Hegedušić iz muškog odijela Mladena Grdovića za kojeg je dobila same ovacije, ovog puta ulazi u kostim i masku glazbene ikone Whitney Houston. Hoće li to biti jedna od njenih najpoznatijih, ali i najzahtjevnijih hitova, 'I will allways love you', tek ćemo vidjeti, no jedno je sigurno – pobjednica Hana ulazi opet u izrazito zahtjevan izazov. Matteo Cetinski postaje Madonna, ulazi po prvi puta u štikle, a o ovom izazovu kaže: ''Ovo je puno zabavnije nego Danijel. Naučio sam da kad ti je prelako ne trudiš se dovoljno''.

Filipa Dizdara vidjet ćemo transformiranog u Jasmina Stavrosa, a Fil Tilen otpjevat će jedan od hitova od King Africe. Lana Jurčević će ove nedjelje pjevati jednu od najpoznatijih pjesama Boney M, a Damir Kedžo će pokušati i glasom i stasom biti što sličniji Petru Graši. Tko će osvojiti najviše bodova i čija će transformacija ovaj put ostaviti i žiri i publiku bez daha, saznat ćemo nakon novih osam spektakularnih izvedbi kandidata u drugoj epizodi najzabavnijeg showa u zemlji ''Tvoje lice zvuči poznato'', ove nedjelje na Novoj TV.

Tvoje lice zvuči poznato gledajte nedjeljom od 20:10 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene