Izborio finale

SENZACIONALAN VLADO Ušao u top 5. Je li on novi australski X Factor?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlado Šarić osvojio je Australiju već na prvu, a sada je na korak od pobjede.

Talentirani Vlado Šarić ponovo briljira. U posljednjem krugu natjecanja Vlado se australskoj publici predstavio pjesmom Michaela Jacksona 'Thriller' i izborio finale showauz još četvero natjecatelja.

Ovaj sjajan 17-godišnjak, porijeklom iz Hercegovine, publiku je osvojio već na prvu svojim dirljivim nastupom koji je posvetio bolesnoj majci.

"Iznenađen sam ulaskom u top pet najboljih natjecatelja. Ne mogu riječima opisati koliko sam sretan", kazao je Vlado nakon prolaska u finale.

 Ipak, iako se u početku činilo da će glatko do finala, Vlado je jedva izborio svoje mjesto među top 8. Od ispadanja ga je spasila Mel B koja ga je tada uzela pod svoje mentorstvo.

U posljednjem krugu izborom Vladine pjesme nisu bili zadovoljni pjevač Adam Lambert i pjevačica Iggy Azalea, no njihove kritike brzo je ušutkala Mel B.

Hoće li čudo iz Hercegovine osvojiti Australiju saznat ćemo uskoro. No bez obzira na ishod, Vladini brojni fanovi iz Hercegovine vesele se njegovom dolasku u rodni kraj. Naime, Vlado bi iduće godine trebao doći u Tomislavgrad posjetiti obitelj i zahvaliti fanovima na podršci.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene