BEZ VEĆIH INTERVENCIJA

KULTURNI PARTIJANERI Ultra prošla bez incidenata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najveći festival elektronske glazbe u Hrvatskoj prošao bez značajnih intervencija.

Četvrti po redu Ultra Europe festival otvorio je jučer vrata brojnim partijanerima koji su oduševljeno plesali u ritmu svjetskih DJ-imena. Najjača splitska manifestacija sjajna je prilika za promociju grada i odličnu zaradu. Iznajmljivači apartmana sigurno će i ove godine zadovoljno trljati ruke. No oni nisu jedini koji su zadovoljni najvećim ljetnim festivalom.

Pogledaj i ovo DJ Tiësto - 4 Odbrojava sate do nastupa DJ Tiësto javio se iz Splita i pokazao luksuzni apartman u kojem odsjeda uoči večerašnjeg nastupa na Ultri!

Oduševljenje i zadovoljstvo Ultrom pokazali su ljubitelji elektronske glazbe, kao i splitske hitne službe. Naime, sve je prošlo bez većih incidenata unatoč velikom broju ljudi. Nikad nije bilo manje intervencija. Također nije bilo značajnijeg narušavanja javnog reda i mira ni oštećenja imovine.

Splitska policija privela je 110 osoba među kojima je 35 hrvatskih, te 75 stranih državljana, a većinom se radi o prekršajima iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Kod 26-godišnjeg hrvatskog državljanina policija je u subotu pronašla 47 tableta droge ecstasy pa će protiv njega će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. (L.K/Hina)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene