Tko će oduševiti?

PONOVO ŽENA Filip kao zanosna plavuša: "Trenutno sam Fajči!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Trenutno sam Fajči – prijelazni stadij između Filipa i Tajči!", otkriva Filip Dizdar

Ove nedjelje u ''Tvoje lice zvuči poznato" Damir Kedžo ulazi u uski korzet i postaje Carmen. ''Meni je to ultimativno pjevanje. Mislim da interesantnije od ovog ne može. Nemam tu tehniku, nisam to nikada radio'' – izjavio je Kedžo, no vidjet ćemo uskoro kako je uspio savladati zahtjevnu Carmen i kako će otpjevati jednu od najpoznatijih arija ove opere, ''Habaneru''.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Žanamari će postati Billy Joel, a otpjevat će poznati hit ''Uptown girl''. ''Zanimljiv mi je taj njegov pogled. Svi znamo tu pjesmu.'' – komentira Žanamari koja odijeva za ovu prigodu odijelo automehaničara, baš kao što je Billy Joel odjeven u spotu njegovog hita iz 80-ih.

U nedjelju saznajemo i koga je Matteo izabrao za svog jokera, kome je podario povjerenje da umjesto njega otpjeva pjesmu Hello jedinstvene Adele. On je svog jokera nazvao ''jokadele'', a vidjet ćemo hoće li ta osoba opravdati Matteovo povjerenje.

''Trenutno sam Fajči – prijelazni stadij između Filipa i Tajči.'' – komentirao je Filip ususret šestoj emisiji showa u kojoj je dobio zadatak otpjevati Tajčinu pjesmu ''Smokvica''. Filip će biti našminkan i odjeven baš kao Tajči u ovom spotu, a iza njega je nekoliko dana treniranja njenih specifičnih plesnih pokreta i gestikulacija.

Fil Tilen zabavit će nas hitom ''Sexy and I kow it'' grupe LMFAO. ''Moram se skinuti gol pred milijun ljudi, to mi je malo tlaka.'' – komentirao je Fil, no on zna da će morati proći transformaciju i imitaciju spota u potpunosti te će pristati na sve elemente.

Hanu Hegedušić vidjet ćemo u ulozi četvrte članice žirija ovotjedne emisije, Danijele Martinović, a izvest će dvije njene pjesme, ''Neka mi ne svane'' i ''Pleši sa mnom''. Lanu Jurčević čeka muška uloga, transformacija u Seana Paula i pjesma ''Temperature'', a Ana Maras će nas ove nedjelje u showu Nove TV podsjetiti na hit Vlade Kalembera ''Vino na usnama''.

Ne propustite novu emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Doživite transformaciju zabave uz Vip!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene