Vrhunska zabava

APSOLUTNI FENOMEN Petreković peglanjem razvalio i pobrao lovorike

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I sinoćnja epizoda showa Tvoje lice zvuči poznato donijela je savršene transformacije.

Pobjednica u trećoj epizodi najgledanijeg transformacijskog zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' bila je Ana Maras Harmander. Iskoristivši novitet sezone, joker izvođača, Maria Petrekovića, koji ju je zamijenio i izveo pjesmu 'I Ain't Your Mama' Jennifer Lopez. Njen izbor joj se u potpunosti isplatio te je osvojila najviše bodova žirija i kolega, budući da se joker nastup boduje kao njezin vlastiti.

Pogledaj i ovo showbuzz Suze i smijeh ODUZELA IM DAH Pogledajte nastup za koji bi mnogi platili da ga vide

Prema Aninom izboru, ali i njezinog jokera Maria, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna 'Autonomnoj ženskoj kući Zagreb – Žene protiv nasilja nad ženama'.

Show je otvorila Maja Šuput koja je u prošloj sezoni bila natjecateljica, a ovaj se puta našla kao gošća u žiriju. Kao i uvijek, Maja je bila prpošna i vesela. Najbolji početak za najbolji show.

Reper Fil Tilen otvorio je natjecateljski dio showa. Vidno se uspuhao nakon izvođenje pjesme, ali je zato energija koju je donio na pozornicu impresionirala žiri i publiku. Da je energiju osjetila i gošća žirija Maja, otkrio je Tomo. „Mislim da si definitivno uspio jer sam cijelo vrijeme slušao čudne zvukove s Majine strane dok si nastupao.“, ustvrdio je Tomo što je izazvalo smijeh kod Maje, ali i publike.

Kao Dino Dvornik na pozornici se pojavio Matteo Cetinski. Pjesmu 'Ti si mi u mislima' donio je s ogromnom energijom i impresionirao žiri. „Ti si donio njegovu energiju što je jako teško.“, pohvalila je nastup Sandra. Da se puno stvari i jaka energija odvijala na pozornici primijetio je Navojec i povezao s vlastitim rock iskustvom čitanja prospekata. „Odmah dođe do neke seks energije i mi smo primijetili već kak se gitarista približava kontrabasu, kako bass sekcija pogledava bubnjaricu. Tu se stvarno puno stvari događalo!“, zamijetilo je precizno Goranovo oko.

Damir Kedžo prošao je temeljitu transforamciju koja je uključivala i opsežno depiliranje, ne bi li postao uvjerljiva Ariana Grande u čemu je bez sumnje uspio. Njegovu vokalnu izvedbu pjesme 'Problem' komentirala je Sandra. „Ne znam koliko muškaraca može napraviti ovo što si ti napravio. Ne znam na čemu si ti odrastao i čime se hraniš, ali respect.“

U odijelu i muškoj ulozi zavodnika, Julia Iglesiasa, sjajno se snašla Hana Hegedušić. Da joj španjolski ne predstavlja problem pokazala je ne samo nastupom, nego i nakon njega. Sličnost sa još jednim likom u njenom nastupu uočio je Tomo koji je rekao: „Moram priznat da me malo podsjeća na Šabana od Maje prošle godine, samo druga je boja odijela.“

Filip Dizdar se na pozornici pojavio u mračnom, crnom, domino sexy izdanju i odlično skinuo Kasandru i pjesmu 'I've Got a Feeling'. Njegovog nastupa pomalo se „uplašio“ Tomo. „Ne bih te volio sresti u mraku“, kazao je Tomo. „Jako je teško prenijeti cijeli spot u jednom kadru, bez rezova i svega. Sve je uspjelo, ples, scenografija, koreografija i tvoje pjevanje, tako da je bio dojam spota.“, dodao je potom Tomo.

Zavodnika Enriquea utjelovila je Lana Jurčević i otpjevala 'Duele El Corazon'. Za vrijeme nastupa Enrique je zavodio ženski dio publike, čime je opravdao svoj status miljenika žena. Otac Julio sve je budnim okom ponosno pratio iz udobnosti fotelje nakon svog nastupa. Prvi komentar žirija dala je Maja koju je Enrique vidno očarao. „Konačno zgodan muškarac u ženskom tijelu. Stvarno si zgodan muškarac.“, zaključila je s osmjehom.

Žanamari Perčić ponovo je uživala u transformaciji u suprotan spol i izvrsno se snašla u ulozi Nene Belena. S neizostavnom gitarom u rukama, otpjevala je pjesmu 'Jagode i čokolada' grupe Đavoli. „Mislim da ako je Neno Belean ovo gledao, da je izuzetno zadovoljan. Ja sam stvarno na momente vidio Nenu.“, rekao je Navojec koji se pri komentiranju borio za riječ sa Sandrom. „U tebi spava jedan veliki muškarac“, konstatirala je Sandra.

Ana Maras Harmander iskoristila je novitet sezone, joker izvođača, Maria Petrekovića, koji ju je zamijenio i izveo pjesmu 'I Ain't Your Mama' Jennifer Lopez. Maja Šuput u gostujućoj ulozi žirija uživala je u Marijevom nastupu. „Koliko si mi falio, tek sada vidim. Te tvoje budalaštine, idiotarije, to je tolko zarazno... ti si apsolutni fenomen!“ oduševljena je bila Maja i dodala da bi ga voljela gledati kao jokera u svakoj emisiji. Tomo, stručni član žirija pohvalio je njegov nastup. „On je čovjek koji je pokazao što ovaj format je i ovaj put je pokazao da je na istom nivou kao i prije tri godine.“ Oduševljena je bila i Sandra Bagarić „Ti si zaštitni znak ove emisije. Beskrajno si nas zabavio.“ Međutim, Sandra je primijetila određene nepravilnosti u vokalnoj izvedbi, ali ga je opravdala: „To je od silnog peglanja“ te dodala: „Kada peglam, spremam ili kad se ljutim, ne razmišljam previše o intonaciji glasa“. Mario, uživljen u lik i probleme žene koje pjesma oslikava, na to se nadovezao „Nervozna sam. Dosta mi je svega!“.

Nove zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju, a gledatelji će ponovo imati priliku gledati „dvoboj transformacija“ u emisiji. Naime, dva izvođača su dobila zadatak transformacijom na pozornici dočarati istog izvođača - Coloniju. Tako će Fil Tilen za ulogu Indire obući štikle po prvi put, a Hana Hegedušić, koja je dobila isti zadatak, odlučila se za joker izvođača i time otvorila špekulacije tko će ju zamijeniti. Zadatak koji je dočekao Anu Maras Harmander jako ju je razveselio te će ona “zagrmiti“ glasom i pjevati kao Thompson. Kedžo, nakon depilacije, brzo mora povratiti muške karakteristike jer ga čeka pretvorba u zavodnika Toma Jonesa, a još jednog miljenika ženske publike utjelovit će Filip Dizdar koji će u nedjelju postati Justin Timberlake. Lana će na ekrane donijeti Magazin, Matteo Cetinski će vokalne sposobnosti dokazivati na Parnom valjku. Žanamari je ponovo priželjkivala mušku ulogu, ali morat će pričekati jer Pussycat Dolls, grupa koju je odabrala, nema muških članova.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene