Dvije osobe - jedna uloga

POSTALI LEGENDA NA JEDAN DAN Tko je bolji miljenik žena?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miljenika žena u ovoj sezoni utjelovila su dva kandidata. Tko je bolje odradio ovaj zadatak?

Zdravko Čolić sinoć je ponovno stao na pozornicu najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj "Tvoje lice zvuči poznato". Po drugi puta legendarni glazbenik pojavio se u emisiji, a priliku da se transformira u njega ovog puta dobila je Hana Hegedušić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 u tijelu latino dive Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

Sjajna Hana otvorila je natjecateljski dio s hitom "Glavo luda" i napravila kaos u studiju.

"Ti divno pjevaš, glumiš, a svemu tome doprinijelo je i ovo odijelo od vatrootpornog materijale i ove dlačice", kazao joj je Tomo, dok je Sandra prokomentirala divnu emociju koju je prenijela svojim nastupom. Unatoč pozitivnim komentarima žirija, Hana nije baš zablistala na bodovnoj ljestvici.

 

Transformacija u miljenika žena, sudeći prema dobivenim bodovima, puno bolje je sjela Matteu Cetinskom koji je prije tri tjedna imao isti zadatak.

Tko je bolje utjelovio Zdravka Čolića?

  • Hana Hegedušić
  • Matteo Cetinski

Ukupno glasova:

Matteo je transformacijom pogodio sitne male detalje nastupa Zdravka Čolića i sjajnom vokalnom izvedbom pjesme ''Ti si mi u krvi'' oduševio sve.

Zadovoljan je bio i sam Čolić nakon što je pogledao Matteov nastup.

"Matteo je prepoznao emociju pjesme i prenio ju na pravi način. Nije loše skinuo pokrete. Kroz imitaciju je donio energiju koja mi je najvažnija u odnosu s publikom", kazao je tada legendarni glazbenik.

Koja je transformacija vas više oduševila? Tko je bolje odradio ovaj zadatak? Pogledajte video sjajnih nastupa još jednom u našoj galeriji i svoje mišljenje izrazite u anketi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene