Suze i smijeh

ODUZELA IM DAH Pogledajte nastup za koji bi mnogi platili da ga vide

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Preuzbudljiva epizoda! Suze i smijeh na najjače!

Lana Jurčević pobjednica je sedme epizode najgledanijeg glazbeno zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a za taj uspjeh zaslužna je njena sjajna i zavodljiva cabaret izvedba pjesme 'Mein Herr' Lize Minelli. U crnom kostimu, kratkim hlačicama i crnim halterima fantastično je izvela vrlo kompleksnu vokalno koreografsku izvedbu, što su u komentarima podcrtali svi članovi žirija. Njen trud uložen nimalo lagan zadatak žiri i kolege natjecatelji nagradili su s najviše bodova, te osigurali Lanu prvu pobjedu u showu. Zahvaljujući pobjedi, Lana Jurčević je odabrala udrugu „Tesa – psihološko savjetovalište“ kojoj će u njeno ime Nova TV donirati 10.000 kuna.

Pogledaj i ovo showbuzz Karijera u uzletu Sreća im se osmjehnula: Gdje su i što rade danas?

Pravi plesni spektakl izveo je Damir Kedžo s pjesmom 'I Don't Feel Like Dancing' Scissor Sistersa. Damir je gotovo cijelu pjesmu otpjevao u falsetu što nije bio nimalo lagan zadatak. Navojca je posebno zaintrigirala jedna dilema koja proizlazi iz naslova pjesme i izvedbe koja je izrazito plesnog karaktera. Ovako je to 'filozofski' pojasnio: „To je kao jedna Shakespeareova subjektivistička dilema, biti ili ne biti, koja je u stvari razrješiva dočim je ovo jedan paradoks. Sjajno.“ Sandra se u komentaru usmjerila na Damirovu vokalnu izvedbu. „Nije mi jasno kako uspiješ kopati po tim dubokim rezonantnim prostorima pa otići tako lagano u falset!“, rekla je.

Žanamari je nakratko vratila 90-e na pozornicu i kao Vanna otpjevala pjesmu grupe E.T. 'Ne traži ljubav'. Sjajnu vokalnu izvedbu svi su zamijetili. Definitivno si me impresionirala glasom što nije najlakše kada se radi o imitiranju Vanne. Ja sam potpuno zadovoljan i iznenađen.“, zadovoljno je komentirao Tomo.

Hana Hegedušić se nakratko našla u zatvoru jer joj je za ulogu Gwen Stefani i pjesmu 'The Sweet Escape' upravo to bio zadatak. Kao i u pravom spotu, izašla je na slobodu, a njen nastup komentirao je oduševljeno Goran Navojec. „Doživjeli smo od kolegice Hane proboj u, popularno rečeno DNK, Ja ne bih volio da mene bilo kad imitiraš jer se bojim što bih doživio.“, rekao je. Tomo je isto tako imao samo riječi pohvale za nastup. „Ovaj show je timski rad i koreografija i make up. Zbilja izgledaš užasno slično i dobro je pogođeno. Sve skupa je jedna lijepa slika i pokaz što je ovaj show.“

Matteo Cetinski svojom je transformacijom pogodio sitne male detalje nastupa Zdravka Čolića i sjajnom vokalnom izvedbom pjesme 'Ti si mi u krvi' oduševio sve.

OVDJE pročitajte što nam je otkrio Zdravko Čolić i je li bio zadovoljan transformacijom Mattea Cetinskog.

„Ja bih samo htio napomenuti kako su vozila hitne pomoći već odvela nekoliko dama.“, našalio se Navojec nakon nastupa imitatora miljenika ženske publike i poznatog šarmera. Matteo je svojom izvedbom i transformacijom u Zdravka natjerao Žanamari u suze, ali je jednim zagrljajem sve popravio.

Iako sa štiklama nema toliko problema, transformacija u ženski glas bila je poprilično zahtjevna za Fila Tilena. No,unatoč tome, publici je ponovo priredio sjajnu zabavu kao Alesha Dixon i pjesmom o problemima s dečkom 'The Boy Does Nothing'. Andrei se posebno svidio njegov nastup, a Fil je po običaju ostao u zadanom liku do kraja emisije. „Ti si danas bila toliko seksi i samouvjerena! Ovo je bilo tako dobro, baš si bio Alesha. Malo korpulentnija, ali totalno kul.“, rekla je Andrea. „Što se tiče pjevanja, sinkronizacija crtića bi ti jako dobro išla.“, našalila se Sandra, koja se nije mogla prestati smijati.

Izvrsno raspoložena bila je i Ana Maras Harmander kao Mick Jagger, a transformacija je bila toliko vjerodostojna da je Ana dobila i dlake pod pazuhom. Pjesmom The Rolling Stones 'Start Me Up' podigla je publiku, a imitacijom je impresionirala Andreu. „Znači bila si savršena. To je to. Vidjela sam Micka Jaggera!“, komentirala je Andrea. Sandra se upustila u ocjenu Anine cjelokupne maske i glume. „Ti pazusi su doprinijeli interpretaciji apsolutno i cijelom vizualnom identitetu. Rasvjeta je bila jako dobra, a tvoje face su došle do izražaja“

Filip Dizdar se pojavio u ulozi automehaničara kao Massimo za pjesmu 'Benzina'. U jednom neobičnom izdanju Massima, koje odudara od onoga po čemu je Massimo danas poznat, Filip se očigledno jako dobro zabavljao. „Meni si bio Massimo i to maksimalno, bilo je super i jako, jako zabavno. Bilo je jako dobro.“, rekao je Navojec nakon Filipova nastupa.

Lana Jurčević imitirala je Lizu Minelli. „Mene si ostavila bez daha. Za ovu točku u teatru treba mjesec dana. Ti si to napravila u tjedan dana. Svaka ti čast.“, komentirala je oduševljeno Lanin nastup Sandra Bagarić. Gošća žirija bila je Andrea Andrassy koja je također bila fascinirana izvedbom, a za ponovno uživanje u njenom gledanju, kaže, bez problema bi izdvojila i novac. „Ovo je stvarno savršeno. Ja bih platila novce da dođem ponovo gledati.“ Tomo in der Muhlen, također je bio izrazito zadovoljan s vrlo teškom izvedbom. „Ozbiljno sam se bojao da ćeš ovo loše napraviti jer volim tebe i volim taj film, ali na svu sreću nisi. Napravila si to fantastično!“ , rekao je Tomo nakon nastupa.

Nove fenomenalne zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju, kao i dvije zanimljive poslastice. Moći ćemo gledati dvoboj pjevačke dive Cher, ali i transformaciju u pjevačicu koja je trenutno jedna od natjecateljica. Naime, Damir Kedžo će se pretvoriti u Lanu Jurčević. Cher dvoboj nas čeka između Hane i Mattea, a prava Lana će u idućoj emisiji biti uz jokera za koji se odlučila nakon što joj je gljiva dodijelila ulogu Jessie J. To će joj sigurno ostaviti dovoljno vremena za uživanje u Kedžinoj transformaciji. Filipa Dizdara moći ćemo gledati kao Jason Derula, a Fil Tilen će pjevati pjesmu C+C Music Factoryja. Žanamari je oduševljena zadatkom koji joj je dodijeljen, legenda Prince, a možemo se veseliti i nastupu Miše Kovača koji će nam donijeti Ana Maras Harmander.

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene