OSVOJILA MAKSIMALAN BROJ BODOVA

TRANSFORMACIJA KOJA JE ODUŠEVILA Ana razbacala sve oko sebe i osigurala pobjedu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U novoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pobijedila je Ana Maras Harmander. Drugo mjesto osvojio je Mario Lipovšek Battifiaca koji je bio Joker Damira Kedže, a treće Lana Jurčević kao Halid Bešlić.

Ana Maras Harmander pobjednica je pete epizode najgledanijeg glazbeno zabavnog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Transformacijom u popularnu Pink i fenomenalnom vokalnom i plesnom izvedbom uspjela je očarati žiri i kolege te osvojiti maksimalan broj bodova. Njena scenska izvedba, odnosno ples s partnerom prepunim akrobacijama, nevjerojatno je preslikala koreografiju spota 'Try' pa su Anin fenomenalan nastup svi nagradili, te joj je pri ocjenjivanju dodijeljen maksimalan broj bodova.  Prema Aninom izboru, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna „Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja Indigo“.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić i Faris Pinjo kao Kaarija, TLZP kako mu je ovo promaklo? Bešlagića zateklo ono što je vidio i čuo, je li moguće da nije znao ovaj eurovizijski hit?! "Dugo nisam vidio veći kretenluk, a da mi prija!"

Hana Hegedušić otvorila je natjecateljski dio showa. Hanu je publika imala prilike vidjeti u transformaciji koja je zbog frizure izgledala bizarno. Naime, Hana je kao Pitbull izašla na pozornicu ćelave glave i izvela 'Fireball'. Nakon nastupa gost žirija Ivan Šarić primijetio je jednu sličnost dok je stajala i slušala komentare s voditeljima. „Ja vidim dva Renea, ne znam za vas...“, zbunjeno je rekao Šarić i nasmijao publiku. „Nakon divnih balada i divnih uloga s kojima si pobijedila, ovdje si nam donijela jednu mušku energiju i prije svega si nam donijela zabavu, ritam, vidjela si da se studio digao na noge i bit ove emisije je ustvari to“, komentirala je sjajan Hanin nastup Sandra i dodala da je mogla biti još arogantnija i bahatija s likom Pitbulla. ''Bila si fantastična'', zaključio je Goran Navojec.

Matteo Cetinski prošao je još jednu fenomenalnu žensku transformaciju koja mu je pomogla otkloniti i neke zdravstvene tegobe. Od silnog vježbanja koreografije za pjesmu 'Kraljica', Jelene Rozge, Matteo je riješio svoj problem išijasa! Matteo kao Rozga je odlično zabavio publiku, kako na pozornici tako i tijekom cijele večeri jer se totalno uživio u lik. „Vidim da si bio fokusiran na pokrete stražnjicom ili zadnjicom, tako da show može dobiti naslov Tvoje naličje zvuči poznato! Bio si vrlo sličan Jeleni od iza, a ni od naprijed nisi bio nesličan i što je super imao si jedan ironijski odmak. Vidimo svi da si se i ti odlično zabavio pa si tako zabavio i nas“, rekao je Navojec. Za dobru zabavu zahvalila mu se Sandra Bagarić.

 

Filip Dizdar vratio je vrijeme unazad svojim mini koncertom The Beatlesa. Laganim uvodom na pianu i pjesmom 'Hey Jude', stvorio je intimnu atmosferu koju je ubrzo podigao sa 'Can't Buy Me Love' i 'A Hard Day's Night', a vrisak publike neodoljivo su podsjetili na nekadašnje nastupe legendarne skupine. „Tebi je danas najteže, a sad ću ti reći i zašto, zato što moraš biti normalan“, našalio se Ivan Šarić te nastavio: „Jako težak zadatak, super obavljeno i vjerojatno najniži bodovi. Svaka čast!“ Svojim nastupom Dizdar je dirnuo Sandru koja je rekla: „Kad si počeo pjevati 'Hey Jude' ja sam se naježila i to je znak da se emocija desila.“

Fil Tilen istražio je neistraženi dio sebe i otkrio malu razdraganu djevojčicu – Mineu. Njegova izvedba pjesme 'Vrapci i komarci' bila je uistinu vesela, ali Fil je imao nepremostivu vokalnu prepreku u vidu mutacije kroz koju je prošao kao tinejdžer pa je Minein ton glasa ostao nedostižan. Unatoč tome, oduševio je publiku nastupom koja ga je nagradila velikim aplauzom. „Samo dalje ovako da nam bude zabavno“, rekao je Tomo. Navojec je iskazao suosjećanje prema Filu: “Samo ti znaš koliko je ovo bilo teško“, a Sandra je stručno komentirala vokalnu izvedbu. „Bio si malo u jednom tonalitetu matrice u drugom tonalitetu.“'

Damir Kedžo odabrao je jokera te ga je u transformaciji u Tinu Turner zamijenio Mario Lipovšek Battifiaca. Nimalo laku transformaciju, pohvalio je Tomo. „Zbilja si pogodio boju glasa što nije lagano. Uspio si glasom dočarati točno nju“, pohvalio je Battifiacu Tomo. „Ona je pantera koja se ušuljala tu na stage i kad si glasa pustio, ostali smo svi zaista...“, bez riječi je bila Sandra te je dodala Damiru: „Kedžo ja bih voljela tebe vidjeti kao Tinu Turner, ali joker ti je sjajan.“

Lana Jurčević u liku Halida Bešlića i pjesmom 'Prvi poljubac' oduševila je publiku. „Publika nije tila da stane“ komentirao je Šarić izvedbu i dodao „Super vokalna transformacija. Vokalno si ubila. Halid, Halid.“ Sandra je bila oduševljena izvedbom. „Hvala ti za ovaj divni sevdah i emociju. Vokalno si ga zaista 100 posto skinula.“, pohvalila je Lanin nastup Sandra.

Dašak atmosfere Gatsbijevih partyja s početka 20. stoljeća, ali u modernoj izvedbi, donijela je Žanamari Perčić s imitacijom Fergie i pjesmom 'A Little Party Never Killed Nobody'.  „Što se tiče pjevanja i svega, dočaran je taj svijet charlestona. Meni je jedino žao kao -malo partyja nikog nije ubilo – ja sam recimo x puta bio u situacijama kada je smrt bila vrlo blizu na najobičnijem rođendanu recimo!“ komentirao je Navojec i našalio se s porukom pjesme. „Vidi se da si uživala u tome i napokon je tvoj glas došao do izražaja.“, pohvalio je njen nastup Tomo. 'Meni si bila jako seksi', rekao je Šarić.

Ana Maras Harmander impresionirala je svojim genijalnim nastupom. Transformacijom u Pink očarala je žiri. Gosta žirija Ivana Šarića impresionirao je žar koji je Ana s partnerom donijela na pozornicu. „Ovo je baš bila jedna lijepa domaća svađa koju smo svi gledali“, našalio se Šarić i pohvalio nastup, „Svaka čast, ovo je trebalo naučit, vježbat i još jednom pohvale tvom partneru kojeg si razbila.“  Tomo in der Muhlen je također bio pod dojmom Aninog perforamansa. „Moram priznati da si nas zbilja zabrinula da će ti se nešto desiti. Sandra je čak skočila u jednom momentu od straha! Ovo si apsolutno fantastično obavila. Ovo je nešto zbilja, zbilja teško jer ovaj spot kada je sniman ona nije pjevala, naravno“, rekao je Tomo. „Pjevala je fantastično s obzirom na ove akrobacije koje je izvodila“, komentirala je nastup Sandra. Posebno ju je dojmio dio u kojem je Ana bacivši partnera slomila stol. „Drugi put si me brecnula kad se polomio onaj stol, jadan čovjek. Pokazat ćeš mi onaj zahvat sa stolom!“, našalila se Sandra. Navojec je isto tako bio pun pohvala. „Mi smo do sad vidjeli raznih zahtjevnih koreografija. Ono što si ti izvela meni to stvarno izgleda apsolutno nemogućim. Mislim da je stvarno bilo briljantno“, kazao je Goran.  Za kraj, Ana se zahvalila i svom plesnom partneru koji je također imao težak zadatak kroz cijeli tjedan, a potom su ju kolege izgrlile i poklonili se do poda – doslovno!

Nove zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju.
Fil Tilen će nas zabavljati s hitovima od LMFAO, a Hana Hegedušić kao Danijela Martinović. Žanamari će postati Billy Joel, Filip Dizdar Tajči, a Kedžo postaje Carmen. Matteo Cetinski odabrao je jokera tako da ćemo tek otkriti tko će umjesto njega zapjevati kao Adele. Lanu čeka muška uloga Seana Paula, kao i Anu Maras koja će se pojaviti kao Vlado Kalember.

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene