Tvoje lice zvuči poznato

RAZVALIO KAO NIKADA! Pogledajte nastup koji mu je osigurao zasluženi trijumf

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drugo mjesto osvojila je Žanamari kao Prince, dok je na trećem mjestu završila Ana Maras Harmander utjelovivši Mišu Kovača.

Vrhunskom vokalnom i koreografskom izvedbom Filip Dizdar odnio je pobjedu u osmoj epizodi najgledanijeg glazbeno zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Kao Jason Derulo odlično je odradio, kako je sam rekao, „vokalnu gimnastiku“, i u sjajnom falsetu otpjevao pjesmu 'Want To Want Me'. Pored toga, zadivio je i sjajnim plesačkim sposobnostima, a zbog vrhunske transformacije i maske, gotovo je nemoguće bilo prepoznati pravog Filipa na pozornici.

Pogledaj i ovo showbuzz Filipe kupio si nas ČOVJEK ZVAN MULTITALENT Toliko ih je oduševio da je Sandri mogao i haljinu skinuti

Filip Dizdar je kao pobjednik odabrao udrugu „Tera“ iz Rijeke, kojoj će u njegovo ime Nova TV donirati 10.000 kuna.

Gošća žirija, glumica i redateljica Nives Ivanković, Filipovoj je transformaciji dala desetku. „Sveukupni dojam deset. I pjevačke i plesačke sposobnosti, a moram priznat i maska je predivna. Čestitam maskerima! U jednom trenutku nisam uopće znala tko je u pitanju.“, odala je iskreno priznanje cjelokupnom Filipovom nastupu. „Maska je fantastična. Vrlo slično spotu, pjevački si super odradio.“, nadovezao se na pohvale i Tomo in der Mühlen. Sandra Bagarić je ovoga puta za Filipa imala samo riječi hvale. „Netko tko ima prirodno taj duboki bariton, nevjerojatno je da si ti njega gore skroz stavio. Ovo ti je trampolin na gore, zaista jako, jako rasteš iz emisije u emisiju.“, rekla je Sandra.

Tijek večeri donosimo u nastavku:

Žiriju najzabavnijeg showa ove nedjelje pridružila se glumica Nives Ivanković.

Show je otvorio Matteo Cetinski koji se transformirao u Cher. Zahvaljujući specijalnim pripremama s Mariom Petrekovićem njegova gestikulacija je bila na visokoj razini zadatka. Matteo je izveo popularnu pjesmu 'Shoop Shoop Song' s puno ljubavi koju je podijelio tijekom nastupa i s Goranom Navojcem. „Ostala mi je pusa na čelu od Cher“, komentirao je Goran, a nastup se svima svidio.

 

Dobro raspoloženje kod publike podigla je Ana Maras Harmander mini koncertom u ulozi legendarnog Miše Kovača. Njena imitacija bila je pun pogodak te je izazvala pravo oduševljenje kao što je uobičajeno na Mišinim koncertima. Već prvom pjesmom 'Svi pjevaju, ja ne čujem' podigla je publiku na noge, koja je u 'transu' ostala i sve do emotivne završnice sa 'Nikoga nisam volio tako'. Kao i pravi Mišo, Ana je dio pjesama 'otpjevala' rukama, a publika je pozivala na bis. „Ti si glumičetina, taj gard, energija, taj vibrato koji si nam donjela... sjajno!“, oduševljena je bila Sandra. Goran se potom nadovezao na njen vibrato. „Ne znaš na momente je li to policija, hitna...ali je uvijek Mišo!“, a posebno je pohvalio i fenomenalnu publiku.

Pred Hanom Hegedušić bio je zahtjevan transformacijski zadatak u pjevačku divu Cher koju je večeras utjelovio i Matteo Cetinski. Unatoč tome, Hana je ostala dovoljno snažna i odlično izvela imitaciju i pjesmu 'Strong Enough'. „Pored ovog pjevačkog dijela, za moj pojam ovaj glumački dio apsolutno je bio Cher.“, komentirala je Nives. „Za jedan virus izgledaš fonomenalno i ako si uspjela odglumiti nekoga tko glumi komjuterski virus, onda si to napravila bez greške.“, rekao je Goran.

Na svom terenu napokon je bio Fil Tilen te je pokazao dio svog reperskog talenta. Pjesmu C+C Music Factorya 'Gonna Make You Sweat', od koje bi se mnogima vjerojatno zapetljao jezik, izveo je u sjajnom ritmu i flowu. „Uspio si skinut apsolutno sve. Apsolutno si vladao izgovorom. Čestitke!“, rekao je Goran, a s njim se složila i Sandra, „Ti na svom terenu stvarno razvaljuješ“.

Joker Lane Jurčević zablistao je na pozornici. Kako i nebi kada je njen joker bio talentirani koreograf i plesni trener showa Igor Barberić, koji je osim plesnih pokreta još jednom pokazao i veliko vokalno umijeće. Sjajna imitacija, ženskog zahtjevnog vokala Jessie J u falsetu naišla je na brojne pohvale žirija, njegova izvedba 'Bang, bang' oduševila je žiri. „Nevjerojatno! Toliko energije i senzualnosti. Prekrasno.“, izjavila je Nives. Sandru je zanimalo koji broj štikle Igor nosi, a odgovor ju je izenadio. „44? Tako ti elegantno izgleda nogica!“, s čuđenjem je komentirala Sandra te dodala „Suvereno vladaš scenom. Lepršava si, koreografija je tvoj teren“. Goran je svojim komentarom potcrtao sjajan Igorov nastup. „Ovo nije izgledalo kao nastup nego kao egzekucija. Ti si puno, puno jači izvođač od samog imitiranog materijala.“, rekao je Navojec. "Moj joker je bio jackpot!", zaključila je oduševljena Lana.

Iako je Lana uzela jokera i nije ovaj put pjevala na pozornici, Damir Kedžo bio je zadužen da ipak ne propustimo tu priliku. Njegov transformacijski zadatak bila je upravo Lana Jurčević i njen hit 'Ludo ljeto'. Unatoč nižim temperaturama, Kedžo je hrabro zaplesao u kupaćem kostimu i donio nam dašak ljetne atmosfere. „Mislim da bi ova pjesma bila dobra za Turističku zajednicu, da nam privuče puno stranaca koji se razumiju u glazbu i naše predivno more i ljepote“, svoje mišljenje iznio je Goran Navojec.

Žanamari Perčić nam je donijela kraljevski nastup u ulozi legendarnog Princea. Izvedba sentiša 'Purple Rain' bila je fantastična kao i cjelokupna transformacija koja je bila izuzetno dobro pogođena. „Bila si predivno emotivna, bila si princeza i Prince“ , kratak je bio Goran Navojec, a Sandra je ostala bez teksta, što nije uobičajeno. „Ovo je tužna godina kada je on preminuo. Užasno mi je drago da si super odradila, apsolutno fantastično“, emotivan je bio Tomo, kao uostalom i svi članovi žirija.

Nove fenomenalne zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju, Kedžo će biti The Weekend, a Mattea čeka još jedna ženska transformacija, ovaj put u Kylie Minogue. Hana će se pripremati za ulogu Zdravka Čolića. Fil Tilena očekujemo kao legendarnog Frank Sinatru, a Lana će nas podsjetiti na hit tinejdžerske zvijezde Justina Biebera. Ana Maras će biti Bjork, a Žanamari Kićo Slabinac. Pobjedniku Filipu je gljiva donijela grupu Gossip, ali se odlučio za jokera tako da možemo samo nagađati tko će nam se uz ostalih sedam kandidata pridružiti iduću nedjelju na pozornici popularnog showa Nove TV.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene