TLZP

JEDVA ČEKAMO NEDJELJU Fil Tilen postaje neodoljivi Sinatra!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tvoje lice zvuči poznato i ove nedjelje prirema pravi spektakl.

Prije novih nastupa osam natjecatelja treće sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' gledatelji imaju priliku prisjetiti se i svih transformacija Ivane Marić iz druge sezone, a Ivana će ovaj put u showu sudjelovati kao gostujuća članica žirija uz Tomu in der Mühlena, Gorana Navojca i Sandru Bagarić. Ana Maras Harmander ovog ljeta bila je na Islandu, a hoće li joj to iskustvo biti od pomoći za inspiraciju i transformaciju u islandsku pjevačicu, kantautoricu i glumicu Bjork, tek ćemo vidjeti ove nedjelje. Ana će izvesti poznatu pjesmu jedinstvene Bjork, ''It's oh so quiet''. ''Malo imam tremu, ovo je prvi put da je Bjork u 'Tvoje lice zvuči poznato'.'' – izjavila je Ana.

Pogledaj i ovo Antonija Šola uvijek ista Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

Zahvaljujući Lani Jurčević svi belieberi, obožavatelji Justina Biebara doći će na svoje, jer će upravo Lana pokušati biti što sličnija ovom popularnom pjevaču s pjesmom ''Sorry''. Hana Hegedušić postaje Čolić, a Filip Dizdar ovaj tjedan odmara jer je odabrao jokera za transformaciju u pjevačicu grupe Gossip. Žanamari Perčić ovaj put ima zadak postati stasom i glasom što sličnija Krunoslavu Kići Slabincu. ''Ja sam preoduševljena. Mama mi je Slavonka pa mi je to nekako toplo pri srcu.'' – izjavila je Žanamari koja će ove nedjelje izvesti pjesmu ''Zbog jedne divne crne žene''. Tijekom proba Žanamari je izjavila kako su i njoj samoj često pjevali tu pjesmu jer je i sama bila crnka, a i sada intenzivno zbog ovog zadatka također razmišlja o vraćanju crne boje kose. Hoće li Žanamari prestati biti plavuša upravo zbog Kiće Slabinca, vidjet ćemo, ali jedno je sigurno, ove će nedjelje imati kratku crnu kosu i kao i sve ostale Kićine atribute.

Matteo Cetinski izvest će pjesmu ''Locomotion'', a o svojoj transformaciji u Kylie Minogue kaže: ''Bit će to isti problem kao s Madonnom i Rozgom, to su visoki ženski vokali, bit ću piskutav.'' Fil Tilen postaje legendarni Frank Sinatra i tome se zaista veseli. Fil sa zadovoljstvom ističe: ''Prvi puta nešto normalno. Mislim da imam tu što za pokazati.'' Damir Kedžo otpjevat će, kako kaže, nešto po svom guštu, a za zadatak je dobio The Weekend i pjesmu ''I cant' feel my face''. Malo je Damir zbog izlazaka imao problem s glasom na probama, no vidjet ćemo hoće li uspjeti sve uvježbati i izvesti ovu popularnu pjesmu The Weeknda. ''Napokon muško!'' – kaže Kedžo o svom ovotjednom zadatku.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene