hit

Kedžo ulazi u kupaći kostim Lane Jurčević

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jason Derulo stat će na binu showa zahvaljujući Filipu Dizdaru.

Ususret osmoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' prema ukupnom poretku, s najvećim brojem bodova, prvo mjesto zauzeo je natjecatelj Damir Kedžo. Kako će se bodovna situacija razviti nakon novih osam sjajnih transformacija tek ćemo vidjeti. Njega u ovotjednom izdanju showa čeka preobrazba u kolegicu i prošlotjednu pobjednicu, Lanu Jurčević, a izvest će njenu pjesmu ''Ludo ljeto''. ''Moram prestati jesti ovaj tjedan.'' – izjavio je Damir kada je vidio koji ga je zadatak dopao. ''Strah me bilo da mi gljiva ne donese nekoga u badiću.'' – izjavio je Kedžo kojemu su se strahovi na žalost ovaj put ipak ostvarili, jer je Lana u ovom spotu dosta oskudno odjevena. Kedžo se veseli ovom nastupu i iznenađenju za Lanu, iako mu nije svejedno što će pred njom morati nastupiti kao ona, a bit će zanimljivo vidjeti i kako će pjevačica i natjecateljica Lana reagirati na njegov nastup.

Pogledaj i ovo showbuzz Karijera u uzletu Sreća im se osmjehnula: Gdje su i što rade danas?

Ovaj tjedan Lana pak odmara, a njen zadatak transformacije u Jessie J odradit će u nedjelju njen joker. ''Moj Jessie joker će briljirat.'' – sigurna je Lana u svoj odabir.

Jason Derulo stat će na binu showa zahvaljujući Filipu Dizdaru koji će izvesti njegov hit ''Want to want me''. Filip očekuje da će biti zabavno nakratko postati Jason te kaže: ''Nabrijan sam.'' Ovo je prvi put u showu da će netko imitirati ovog popularnog pjevača, a kako se radi o dosta visokim tonovima u pjesmi, Filip opisuje kako se ovdje radi o vokalnoj gimnastici.

Mate Mišo Kovač i njegove pjesme ''Svi pjevaju, ja ne čujem'' i ''Nikoga nisam volio tako'' zaorit će se studijem showa zahvaljujući Ani Maras Harmander. ''Na Gripama na njegovom koncertu, popela sam se na binu i pjevala s njim. Mišo je kralj Torcide, ja sam iz Splita, ako ovo zeznem, ne moram se ni vraćati.'' – iskrena je Ana.

Ove nedjelje očekuje nas i mini dvoboj pa ćemo tako uskoro saznati i tko će bolje izvesti Cher – Hana Hegedušić ili Matteo Cetinski.

''Nisam uopće mislila da je Cher toliko teška''. – izjavila je Hana koja će izvesti pjesmu ''Strong Enough''. Fila Tilena čut ćemo kako pjeva ''Gonna make you sweat'' od C+C Music Factory. Fil će morati nešto što ova skupina ne mora na svojim nastupima, te o ovom izazovu kaže: ''Njihov show je baziran i na plesu, ali oni na svojim live nastupima pjevaju na playback, a ja ću morati i plesati i pjevati.'' Žanamari nakon Vanne ulazi u lik i djelo Princea, a pokušat će ''skinuti'' legendarnog glazbenika s pjesmom ''Purple rain''. ''Presretna sam i preemotivna ovaj tjedan. Prince je prije svega umjetnik. On je zahtjevan, ali zahtjevan u dobrom smislu. Toliko sam fokusirana na to da ga ne puštam.'' – izjavila je Žanamari.

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene