Sjajna u TLZP-u

Nijanse su presudile: Ivana Mišerić je ''ubila''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drugo izdanje showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' donijelo je fantastične transformacije.

Unatoč prehladi, Ivana Mišerić fantastično je utjelovila frontmana grupe Maroon 5 s pjesmom ''Sugar'' i zasluženo odnijela pobjedu. Za udrugu kojoj će Nova TV donirati 10 tisuća kuna, Ivana je odabrala Hrvatsku udrugu za Alzheimerovu bolest Zagreb.

Pogledaj i ovo showbuzz nastup za pamćenje Mia treći put na tronu! "Ovo što si izvela gotovo je nemoguće"

Show Tvoje lice zvuči poznato otvorila je Jelena Rozga. Novom pjesmom zapalila je atmosferu u studiju, a danas ima i ulogu četvrte članice stručnog žirija. Obećala je da neće biti stroga.

Dalibor Petko ove je nedjelje imao zadatak preobraziti se u Bijelo Dugme, odnosno Željka Bebeka. Osim pohvala za nastup Bijelog dugmeta, Dalibor Petko, dobio je od Sandre i poljubac. Otpjevavši pjesmu ''Tako ti je mala moja'', Sandra nije mogla izdržati, a da mu ne pokaže kako to izgleda kada „ljubi Bosanka“. Goran je kazao da je umjetnički dojam bio odličan, no nije bio pretjerano zadovoljan nastupom: „Bit ću okrutan, bolno iskren, nije to bilo baš najbolje!“ poručio mu je, na što se Tomo nije složio s njim: „Ja se ne slažem s gospodinom Navojcem. Mislim da je njegova verzija Đingis Kana zbilja uspjela. Tvoja energija je bila fantastična kao i prošlog puta i zbilja smo se dobro zabavili.“ rekao je Tomo.

 

Mario Roth ovoga puta nije mijenjao spol, no u skladu s transformacijom u Don Omara, mijenjao je boju kože, a najviše pohvala dobio je za svoj ples. „Divna ritmičnost, intonativno si držao uz sve te pokrete, na kraju krajeva znaš koliko je teško pjevati i plesati. Ti si sve zadovoljio u okvirima.“ komentirala je Sandra, a Tomo je zaključio: „Gljiva ti je dala lošu pjesmu, ali ti si izvukao maksimalno iz toga. Ta pozitiva koja stalno izbija iz tebe je spasila ovaj nastup.“Jelena Rozga je kazala kako joj je Mario puno draži od Don Omara.

Mia Anočić Valentić utjelovila je Dražena Zečića i za nastup s pjesmom ''Pokidat ću lance sve'' dobila same pohvale. „Ja sam duboko dirnut ovom pjesmom! Potresen sam! To su neke ljubavne dubine koje samo Dražen Zečić može dosegnuti. Ulazak u lik i djelo Dražena Zečića ste odradili na jednom jako visokom i profesionalnom nivou. Bili ste šarmantni, duhoviti, zabavni i većim dijelom pjesme i točni, briljantni!“ komentirao je Goran, a Sandra joj je poručila: „Mia, ti kao da si glumica! Toliko si dobro zaronila u tekst, u interpretaciju, u mušku energiju, glasovno si duboko. Intonativno si bila ovaj put stvarno perfektna. Ovo je bilo sjajno!“

Unatoč prehladi, Ivana Mišerić fantastično je utjelovila frontmana grupe Maroon 5 s pjesmom ''Sugar''. „Ivana bila si sjajna! Toliko si vladala glasom u svim lagama, ali falset ti je bio savršen! Čak si imala muški falset!“ poručila joj je Sandra, a Jelena Rozga je komentirala: „Ja ne mogu vjerovati da si prehlađena jer si sjajno zvučala. Svaka ti čast!“

Ana Gruica donijela je sjajnu atmosferu s nastupom kao Ray Charles i svevremenskim hitom ''Hit The Road Jack''. „Mislim da si užasno dobro pogodila atmosferu, maska ti je dobro legla, tebe se ne može prepoznati. Bilo je jako dobro!“ komentirao je Tomo, a Sandra joj je poručila da bi joj dobro došla limunada i med nakon ovoga nastupa. „Bila si puno, puno bolja nego prošli put!“ zaključila je Sandra, a Goran je dodao: „Puno jači muškarci od tebe to ne bi mogli tako izvesti!“

Bojan Jambrošić utjelovio je Jelenu Rozgu. „Ja sam ostala bez teksta!“ poručila mu je Jelena koja ga je budnim okom pratila s mjesta žirija, dok je Tomo pohvalio sektor šminke, a Goran je uzdahnuo: „Bidna moja Jelena!“

Transformacija koja je sve iznenadila bila je Nives Celzijus koju smo ovoga puta vidjeli u ulozi Prodigyja. „Ja sam u šoku! Ti si tako sitna kad te zamotaju! Genijalna si, oduševljena sam! Savršena si, svaka ti čast!“ poručila joj je Jelena, dok je Sandra zaključila da joj je maska ružna: „Katastrofa! Ali to je kompliment u ovom slučaju. Ti si jedno glumačko čudo! Tu jednu ekspresiju koju si donijela, to kreveljenje, ovdje nema Nives koju mi znamo! Ti si to grozno donijela savršeno!“ Tomo je pak bio malo ljubomoran priznavši da ima frizuru bolju od njegove te joj poručio da je ona veliko otkriće četvrte sezone. „Zbilja si pokazala jedan talent kojeg nismo očekivali i zbilja mi se jako dopalo i dojmilo!“ zaključio je.

U liku Marine Perazić iz sastava Denis&Denis i s pjesmom ''Ja sam lažljiva'', Daniel Bilić, oduševio je i nasmijao sve svojim nastupom, a najrječitiji bio je Goran: „Sve je bilo divno. Nije to jednostavno. Ovakav jedan dragulj u emisiji TLZP stvarno dugo nismo vidjeli i meni sad uopće nije lako sročiti rečenicu, ali otprilike ide ovako: žao mi je da nisi istegnuo više stražnju ložu buta kod svoje koreografije i malo zategnuo gluteus jer bi to donijelo bolje rezultate. Sve ostalo bilo je fenomenalno.“ poručio mu je, dok je Sandra kazala da će cijeniti njegov trud, a Tomo je zaključio da pjevanje nadoknađuje s nastupom, energijom, voljom i veseljem.

U idućoj emisiji vidjet ćemo Bojana Jambrošića u liku pjevača Omija, Dalibor Petko postat će jedna od djevojaka iz grupe Spice Girls, Daniela Bilića vidjet ćemo kao Pitbulla, a Maria Rotha kao Danijelu Martinović. Ana Gruica bit će Ilan Kabiljo, Nives Celzijus Shakira, dok će Ivana Mišerić donijeti atmosferu rock sastava Kiss, a Mia Anočić Valentić podsjetit će nas na neki od hitova Novih fosila.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene