Kasandra ili Ariana?

URNEBESNI FILIP ILI 'VISOKI' KEDŽO? Tko je bio bolja žena?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filip Dizdar bio je sjajna Kasandra, dok je Damir Kedžo utjelovio slatkicu Arianu. Tvoje lice zvuči poznato donijelo je nove sjajne nastupe, a mi vas pitamo - Tko vam je bio bolji?

Mario Petreković jednostavno se ne može poraziti. Sreća za kandidate treće sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pa je Petreković sinoć nastupio isključivo u funkciji jokera Ane Maras Harmander. Utjelovio je za potrebe showa Jennifer Lopez, i potpuno oduševio žiri i kolege te pobijedio. Prema Aninom izboru, ali i njezinog jokera Maria, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna 'Autonomnoj ženskoj kući Zagreb – Žene protiv nasilja nad ženama'.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Tko vam je bio bolja žena - Kedžo ili Dizdar?

  • Filip Dizdar
  • Damir Kedžo

Ukupno glasova:

Petreković je bio prava, ženstvena Jennifer, no nije bio jedini koji je utjelovio ženu. U ženskim ulogama našli su se i Damir Kedžo te Filip Dizdar. Dečki su izgledali sjajno. Kedžo je oduševio utjelovivši slatku Arianu Grande, dok je Dizdar bio pomalo zastrašujuća Kasandra. Kedžo je oduševio i izgledom i vokalom, a pohvale je pobrao i Filip. Tko je vama bio draži? Tko vam je bio bolji? Kedžo kao slatka Ariana? Filip kao 'agresivna' Kasandra?

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene