TUŽAN ROĐENDAN

ŠTO MU SE DOGODILO? Proslavio 54. rođendan, i nije više frajer kao nekad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki glumac Tom Cruise jučer je proslavio 54. rođendan, no broj njegovih obožavatelja drastično pada.

Tom Cruise jučer je proslavio 54. rođendan. No, čini se kako glumac gubi svoju popularnost. Na Instagramuje morao potaknuti i podsjetiti svoje obožavatelje da mu čestitaju rođendan. 'Za ime Božje, poželite ovom seksi čovjeku rođendan', napisao je Tom na svom Instagram profilu.

 

A photo posted by Tom Cruise (@tom_cruise1962) on

Pogledaj i ovo Elsina Khayrova Upozorio ga bivši muž! Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

Tek nekolicina njih mu je poželjela sve najbolje.
Ipak, nije sve tako crno. Cruise ljubi 22-godišnju Emily Thomas, asistenticu sa snimanja filma 'Nemoguća misija: Odmetnuti'. Glumac je navodno jako sretan, štoviše, nije bio toliko sretan i zadoovljan od prekida s Katie Holmes. Američki mediji šuškaju kako je u planu i vjenčanje.

Budući da je Emily duplo mlađa od njega, Cruise se, čini se, odlučio na tretman pomlađivanja. Tako je sve nedavno šokirao na dodjeli nagrada Bafta u Londonu. Pratitelji na Twitteru zaključili su kako je Tom koristio usluge plastičnih kirurga, te da je zasigurno zaslužan botox za njegov čudan izraz lica.

Podsjetimo, Cruise je svoju filmsku karijeru započeo sa svega 19 godina. Svoju prvu zapaženiju ulogu ostvario je u filmu Top Gun. Nitko tada nije ni slutio da će postići planetranu popularnost. Uslijedile su filmovi koji su mu osigurali status hollywoodske zvijezde. Cruise je tako glumio u brojnim hit filmova, uključujući filmove poput 'Malo dobrih ljudi, 'Intervju s vampirom' , film 'Jerry Maguire' , Mission: Impossible, Mission: Impossible - Rogue Nation, a uskoro u kina stiže i njegov najnoviji akcijski film 'Jack Reacher: Never Go Back'.

 

A photo posted by Tom Cruise (@tom_cruise1962) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene