Neugodno iskustvo

Odbačena i usamljena: Kad su shvatili čija je kći svi su bježali od nje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teret slave prelomio se na najmlađoj Trumpovoj kćeri Tiffany.

Tiffany Trump, najmlađa kći Donalda Trumpa, našla se u neugodnoj situaciji nakon što je stigla na reviju njujorškog tjedna mode. Organizatori su predsjednikovoj kćeri osigurali mjesto u prvom redu gdje inače sjede poznate osobe, utjecajni novinari i modni blogeri. No nitko od organizatora nije pretpostavio da pored nje neće nitko sjesti.

Pogledaj i ovo Tiffany Trump (Foto: Profimedia) skrivala je detalje Trumpova kći objavila dosad neviđene fotke zaruka s mlađahnim milijarderom, evo kako je točno izgledao njihov sretan dan!

Fotografija s revije na kojoj se jasno vide prazna mjesta pored 23-godišnjakinje odmah su osvanule na Twitteru. "Nitko ne želi sjediti pored Tiffany. Čim su ju ugledali odmah su otišli tako da su sad sjedala pored nje prazna", napisao je jedan korisnik.  

 Usamljena Tiffany tako je usamljeno pratila reviju koja se održala u ponedjeljak, a da joj se isti scenarij ne bi ponovio jučer je sa sobom povela prijatelje. Tako je barem bila sigurna da mjeseta pored nje neće zjapiti prazna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene