IMA SAMO 26 GODINA

NIKAD NE BISTE POGODILI Koja je slavna osoba najviše zaradila prošle godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako ima tek 26 godina popularna pjevačica ostvarila je nevjerojatan uspjeh. Našla se na samom vrhu Forbesove liste.

Kao i bezbroj puta do sada, kada je riječ o zaradi, Forbesova top lista je najvjerodostojnija i najčitanija, a ove godine su na njoj i pjevačice a najvišom godišnjom zaradom. No, nikad ne biste pogodili da je na samom vrhu Forbesove liste najbogatijih, odnosno 100 najplaćenijih zvijezda cura koja ima samo 26 godina. Ona je Taylor Swift. Iza popularne pjevačice je zbilja fenomenalna godina. Taylor je uspjela čak poduplati svoju zaradu u odnosu na prošlu godinu. Swift je tako ostvarila zaradu od vrtoglavih 170 milijuna dolara tijekom prošle godine.

Pogledaj i ovo Travis Kelce jedva je stajao na nogama! Pijanog dečka Taylor Swift pridržavali dok je pokušavao pjevati poslije velike pobjede, oduzeli su mu čak i mikrofon!

Tu nevjerojatnu cifru ostvarila je uz pomoć svoje turneje naziva 1989 World Tour, koja joj je donijela četvrtinu milijarde dolara, a tu su i ugovori sa svjetskim brendovima kao što su 'Diet Coke', 'Keds' i 'Apple'.

Ovih dana plavokosa ljepotica uživa u svom bogatstvu i brojnim putovanjima s dečkom  Tomom Hiddlestonom. Par je zadnji put viđen na aerodromu u Australiji.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene