Ima i primjedbu

REAGIRALA TAJČI IZ AMERIKE Da sam ga vidjela uživo, ostala bih bez daha

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tatjana Matejaš-Tajči nije mogla ne reagirati kada je vidjela Filipa.

Tatjana Matejaš, poznatija kao Tajči, također je pogledala nastup Filipa Dizdara u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

I naravno, puna je dojmova. Nije odoljela ne prokomentirati njegovu imitaciju koja je oduševila sve koji su sinoć gledali ovaj spektakularni show.

''Filipova ekipa odlično je kopirala haljinu, šminku i frizuru iz spota Smokvice. Impresionirala me je njegova izvedba precizno skinute koreografije (i u originalnoj haljini je koreografija bila izazov). Mislim, da sam Filipa imala prilike gledati uživo u štiklama na sklizavom podu, ostala bih bez daha'', kazala nam je Tajči na upit kako joj se svidio nastup Filipa Dizdara.

''Priznajem da komentiram s 'predrasudom', jer mi se Filip jako svidio kad sam ga upoznala prilikom jednog fotografiranja prije pet godina. I kao osoba, i kao glazbeni umjetnik i kao fotograf. Malo mi je bilo čudno zamisliti ga u bilo čijoj 'drugoj' ulozi, jer sam ga doživjela kao jako autentičnu osobu. Ali kako je 'Smokvica' image i za mene bila više 'uloga' nego odraz mene, zgodno je bilo vidjeti kako se on snašao u njoj. Pjevanje neću komentirati jer se očito ovdje ne radi o zaslonu glazbenih sposobnosti nego o dobroj, simpatičnoj zabavi. No, moram napomenuti da mi se svidio njegov 'iza scene' "Billie Smokvica". Imam i jednu primjedbu: a gdje je pusa iz S-'cmok'-vice?'', kroz smijeh nam je ispričala Tajči.

OVDJE pogledajte kako je Vlado Kalember u showu TLZP vidio svojeg brata blizanca.
 

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene